Lexi Napisano Niedziela o 08:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:33 11 godzin temu, Marxx74x napisał: Dorzucił bym Mantrę choć akurat bardziej znam tę nartę z osiągów poza boiskiem Mantrę (6) można było przed sezonem bardzo dobrze kupić ..taniej niż cokolwiek innego z tej półki..z racji wejścia 7 pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Niedziela o 08:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:33 3 godziny temu, star napisał: Te X to Salomon czy Voelkl? Raczej Atom (przynajmniej tak wyczytałem z pastu) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano Niedziela o 15:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:36 7 godzin temu, brachol napisał: Raczej Atom (przynajmniej tak wyczytałem z pastu) Mam nadzieję, że nie zdradzam Tajemnicy Państwowej .. i tak bardziej podobają mi się te drugie ;). M. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Niedziela o 15:41 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:41 1 minutę temu, Marxx74x napisał: Mam nadzieję, że nie zdradzam Tajemnicy Państwowej .. i tak bardziej podobają mi się te drugie ;). M. Na nordi jeździłem do 2017. Gsr i spit edt. Były świetne. Potem miałem nowsze - 2021/2022 - i się rozczarowałem. Coś pozmieniali, pokombinowali. To nie było już to samo. Ale to moje odczucie. Na tych z dc nie jeździłem. Znalazłem swojego świętego grala i jakoś już nie objeżdżam dech. Ale gdzieś tam jak w łapach wyginałem te nordi z dc - to wydawały się ciekawe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Niedziela o 17:04 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:04 Godzinę temu, Bruner79 napisał: Na nordi jeździłem do 2017. Gsr i spit edt. Były świetne. Potem miałem nowsze - 2021/2022 - i się rozczarowałem. Coś pozmieniali, pokombinowali. To nie było już to samo. Ale to moje odczucie. Na tych z dc nie jeździłem. Znalazłem swojego świętego grala i jakoś już nie objeżdżam dech. Ale gdzieś tam jak w łapach wyginałem te nordi z dc - to wydawały się ciekawe. Jaki to teraźniejszy Graal? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Strząbała Napisano Niedziela o 17:28 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:28 Chciałbym kupić sl fis od zNordica.Super narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Niedziela o 17:29 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:29 Teraz, Andrzej Strząbała napisał: Chciałbym kupić sl fis od zNordica.Super narty. To w czym problem? Kupuj 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Strząbała Napisano Niedziela o 17:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:45 A masz jakiś konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Niedziela o 18:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:45 Oczywiście wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuje pytający i z jakimi problemami na "polskich" stokach się boryka???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano Niedziela o 18:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:48 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Na nordi jeździłem do 2017. Gsr i spit edt. Były świetne. Potem miałem nowsze - 2021/2022 - i się rozczarowałem. Coś pozmieniali, pokombinowali. To nie było już to samo. Ale to moje odczucie. Na tych z dc nie jeździłem. Znalazłem swojego świętego grala i jakoś już nie objeżdżam dech. Ale gdzieś tam jak w łapach wyginałem te nordi z dc - to wydawały się ciekawe. Poszły pod tele w ramach przesiadki z GSj. Trochę nas Włosi zaskoczyli dając oczko wyżej niż wstępnie rozmawialiśmy i 183 dla Zu wymaga jeszcze trochę pracy (na nachyleniu jest super ale płaskie odcinki to zagadka jak wydobyć na tele z tej narty prędkość). Oryginalną płytę Marker Piston musieliśmy zmienić i jeździ w dzielonej tyrolce lub bardziej startowo w fajnej dzielonej Vist WC ( odwróconej przód-tył ale ma to sens 😉 bo przód ładnie się układa pod wiązanie i pływa). Sama narta ciekawa - od ubiegłego sezonu w wyższych modelach Nordi wróciła do formy i nie przychodzą już ukraińskie juniorki z nie osiowo zamontowaną "płytą". Trochę na to zwracamy uwagę 🙂 (w sensie jakości płyty) bo to wydmuszka a jeszcze otwory pod tele idą w cienki plastik i aż się prosi żeby to wyrwać nawet jak klejone. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Del Edytowane 14 godzin temu przez Marxx74x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu W dniu 5.01.2025 o 08:54, Mitek napisał: Cześć Dziwi mnie Marek, że tyle ROŻNYCH nart tam stoi. Przecież to narty do jednego celu więc powinny być wszystkie jednego modelu - najlepszego. Pozdrowiam Tam stoją SL'ki , GSy , tele, narty dla ambitnej rekreacji .. i coś tam jeszcze. Stoją a raczej wiszą. Są jakie są. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu I nie dowiedziałem się co jest aktualnie świętym Gralem, co z Nordicą itp. Muszę z bólem przyznać Panowie że jesteście enigmatyczni i tajemniczy prawie jak mój szwagier mieszkający w powiatowym miasteczku który w weekendy po spożyciu wysyła tajemnicze i niejasne wiadomości na Whatsupp-ie 😂🤣😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Pierwsze narty RP to Atomy X ochrona w niższych modelach no i poza zielono-żóltym ciuchy tak bardziej kameralne .. a Nordicę lubię, proponujemy (nie narzucamy) klubowo a Zu robi za tele-ambasadora marki .. tak jaśniej ? 🙂 M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi