pawe92 Napisano Piątek o 17:44 Udostępnij Napisano Piątek o 17:44 Witam, Kupiłem okazyjnie nową nartę z płytą, ale bez wiązania https://www.skionline.pl/sprzet/narty,16-17,head,strong-instinct,9249.html#google_vignette Head Strong Instinct 163cm. Szukam wiązania, które będzie się dobrze nadawało do tej narty. Czy może ktoś ma jakieś propozycje? Mam ok. 180cm, 78kg i jestem raczej zaawansowany. Pozdrawiam i dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 19:19 Udostępnij Napisano Piątek o 19:19 Cześć Waga, wzrost, umiejętności. "NARTY HEAD STRONG INSTINCT – 2017 powstały z myślą o narciarzach średnio-zaawansowanych, aby umożliwić im rozwijanie umiejętności w sposób łatwy i przyjemny. Na tych nartach możesz jeździć szybko i wolno, na miękkim i twardym podłożu – a narty dostosują się i dadzą narciarzowi całą swą siłę i moc." biorąc pod uwagę cytowany opis dowolne amatorskie pasujące. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Piątek o 20:22 Udostępnij Napisano Piątek o 20:22 Czyli zakres do 10, lub do 12. Jesli to płyta heada to wiązania Tyrolii, lub klony opisane jako head, ew fischer. Sprawdź szerokość stoperow. Ok 80 mm powinno byc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano Sobota o 14:42 Udostępnij Napisano Sobota o 14:42 Może się mylę, ale to nie płyta lecz płytopodobne (dalekie pokrewieństwo) mocowanie dla wiązań rentalowych z opcją szybkiej i bezbolesnej zmiany szerokości ustawienia (co widać po przednim wiązaniu i zdjęciach tego czegoś w sieci). Faktycznie Tyrolia - ale wiązanie musi być ogarnięte dla systemu rentalowego a nie normalnych wiązań montowanych do płyty "na sztywno" z opcją niewielkiej korekty ustawienia tylnego wiązania. M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 14:48 Udostępnij Napisano Sobota o 14:48 4 minuty temu, Marxx74x napisał: Może się mylę, ale to nie płyta lecz płytopodobne (dalekie pokrewieństwo) mocowanie dla wiązań rentalowych z opcją szybkiej i bezbolesnej zmiany szerokości ustawienia (co widać po przednim wiązaniu i zdjęciach tego czegoś w sieci). Faktycznie Tyrolia - ale wiązanie musi być ogarnięte dla systemu rentalowego a nie normalnych wiązań montowanych do płyty "na sztywno" z opcją niewielkiej korekty ustawienia tylnego wiązania. M. Cześć Rzeczywiście, nie napisałem o tym bo wydawało mi się oczywiste, że przy tym modelu nie może być płyty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi