Skocz do zawartości

Wiązania do narty Head STRONG INSTINCT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kupiłem okazyjnie nową nartę z płytą, ale bez wiązania https://www.skionline.pl/sprzet/narty,16-17,head,strong-instinct,9249.html#google_vignette  Head Strong Instinct 163cm. Szukam wiązania, które będzie się dobrze nadawało do tej narty. Czy może ktoś ma jakieś propozycje? Mam ok. 180cm, 78kg i jestem raczej zaawansowany. 

Pozdrawiam i dzięki za pomoc!

Cześć

Waga, wzrost, umiejętności.

"NARTY HEAD STRONG INSTINCT – 2017 powstały z myślą o narciarzach średnio-zaawansowanych, aby umożliwić im rozwijanie umiejętności w sposób łatwy i przyjemny. Na tych nartach możesz jeździć szybko i wolno, na miękkim i twardym podłożu – a narty dostosują się i dadzą narciarzowi całą swą siłę i moc."

biorąc pod uwagę cytowany opis dowolne amatorskie pasujące.

Pozdro

Może się mylę, ale to nie płyta lecz płytopodobne (dalekie pokrewieństwo) mocowanie dla wiązań rentalowych z opcją szybkiej i bezbolesnej zmiany szerokości ustawienia (co widać po przednim wiązaniu i zdjęciach tego czegoś w sieci). Faktycznie Tyrolia - ale wiązanie musi być ogarnięte dla systemu rentalowego a nie normalnych wiązań montowanych do płyty "na sztywno" z opcją niewielkiej korekty ustawienia tylnego wiązania.

M.

• Like 2

4 minuty temu, Marxx74x napisał:

Może się mylę, ale to nie płyta lecz płytopodobne (dalekie pokrewieństwo) mocowanie dla wiązań rentalowych z opcją szybkiej i bezbolesnej zmiany szerokości ustawienia (co widać po przednim wiązaniu i zdjęciach tego czegoś w sieci). Faktycznie Tyrolia - ale wiązanie musi być ogarnięte dla systemu rentalowego a nie normalnych wiązań montowanych do płyty "na sztywno" z opcją niewielkiej korekty ustawienia tylnego wiązania.

M.

Cześć

Rzeczywiście, nie napisałem o tym bo wydawało mi się oczywiste, że przy tym modelu nie może być płyty.

Pozdro