Skocz do zawartości

To forum jest jakieś inne... 😳

Jasiek.

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, mig napisał:

Wszystkiego dobrego w calym Roku!

Niestety, spotkania forumowe odbywają sie od jakiegos czasu w Zwardoniu a nie na Chopoku.... choć zdarzyło się kiedys i tam..... może zajrzysz za 9 dni?

Będę ujeżdżał na Chopoku od 07.01 do  piątku 10.01. Cóż, wygląda na to, że się wymijamy...? 🙂 

NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 4all. of YOU !!! 🙂 

• Thanks 1

8 godzin temu, Jasiek. napisał:

Zero życzeń, zero zainteresowań zlotów... Może jednak w Nowym Roku... 

Życzę wam... Dużo śniegu pod nartami i co najważniejsze dużo przyjemności z nartowania ☝️ 

Kiedyś było aktywnych +500 forumowiczów, obecnie około 30. Przeglądam stare wątki sprzed 15 lat i jest cała masa nieznanych nicków, obecnie już nieaktywnych.

9 godzin temu, Jasiek. napisał:

Zero życzeń, zero zainteresowań zlotów... Może jednak w Nowym Roku... 

Życzę wam... Dużo śniegu pod nartami i co najważniejsze dużo przyjemności z nartowania ☝️ 

Odezwałem się w Twoim chopockim wątku to mnie zjechałeś. Zadałem pytanie to nie odpowiedziałeś nic. 
Zastanów się sam nad swoim stylem.

Więcej Ci nie będę przeszkadzał.

• 1 miesiąc temu...

u mnie taka informacja:

Ostrzeżenie: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa

Firefox wykrył potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa i nie wczytał „www.skionline.pl”. Jeśli otworzysz tę stronę, atakujący będą mogli przechwycić informacje, takie jak hasła, adresy e-mail czy dane kart płatniczych.

• Thanks 1

Godzinę temu, Edwin napisał:

Ja raczej nie, bo o ile posiadam tam konto od jak dobrze pamiętam 15 lat to nie napisałem tam ani jednego postu.. jestem SF wierny😁😁

Jasne ale i tobie nie udało się wejść na SO, stąd sugestia. PS. Na SO mam jeszcze zapasik… wierność jest w cenie.

Godzinę temu, Jan napisał:

u mnie taka informacja:

Ostrzeżenie: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa

Firefox wykrył potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa i nie wczytał „www.skionline.pl”. Jeśli otworzysz tę stronę, atakujący będą mogli przechwycić informacje, takie jak hasła, adresy e-mail czy dane kart płatniczych.

mam to samo od rana:
obraz.png.afae175280fbc96d2395dd1d3ba95961.png

Jakiego masz antywirusa Janie? (u mnie Eset)

• Like 1