Jasiek. Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Zero życzeń, zero zainteresowań zlotów... Może jednak w Nowym Roku... Życzę wam... Dużo śniegu pod nartami i co najważniejsze dużo przyjemności z nartowania ☝️ 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Wszystkiego dobrego w calym Roku! Niestety, spotkania forumowe odbywają sie od jakiegos czasu w Zwardoniu a nie na Chopoku.... choć zdarzyło się kiedys i tam..... może zajrzysz za 9 dni? Edytowane 31 Grudnia 2024 przez mig 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Jak wszystko jest takie same, to jest nudne. Dobrego Roku Jaśku! Info o zlocie znajdziesz tutaj Do zobaczenia na stoku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia 7 godzin temu, mig napisał: Wszystkiego dobrego w calym Roku! Niestety, spotkania forumowe odbywają sie od jakiegos czasu w Zwardoniu a nie na Chopoku.... choć zdarzyło się kiedys i tam..... może zajrzysz za 9 dni? Będę ujeżdżał na Chopoku od 07.01 do piątku 10.01. Cóż, wygląda na to, że się wymijamy...? 🙂 NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 4all. of YOU !!! 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia 8 godzin temu, Jasiek. napisał: Zero życzeń, zero zainteresowań zlotów... Może jednak w Nowym Roku... Życzę wam... Dużo śniegu pod nartami i co najważniejsze dużo przyjemności z nartowania ☝️ Kiedyś było aktywnych +500 forumowiczów, obecnie około 30. Przeglądam stare wątki sprzed 15 lat i jest cała masa nieznanych nicków, obecnie już nieaktywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia 9 godzin temu, Jasiek. napisał: Zero życzeń, zero zainteresowań zlotów... Może jednak w Nowym Roku... Życzę wam... Dużo śniegu pod nartami i co najważniejsze dużo przyjemności z nartowania ☝️ Odezwałem się w Twoim chopockim wątku to mnie zjechałeś. Zadałem pytanie to nie odpowiedziałeś nic. Zastanów się sam nad swoim stylem. Więcej Ci nie będę przeszkadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Czy SkiOnline działa? Jak odświeżyć stronę w iPadzie lub iPhonie taki twardy reset? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 4 minuty temu, star napisał: Czy SkiOnline działa? Jak odświeżyć stronę w iPadzie lub iPhonie taki twardy reset? Z ciekawości sprawdziłem na androidzie,nie otwiera się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 32 minuty temu, star napisał: Czy SkiOnline działa? Jak odświeżyć stronę w iPadzie lub iPhonie taki twardy reset? Znowu zużyłeś całą pojemność serwerów i system się przegrzał 🤔? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Godzinę temu, kordiankw napisał: Znowu zużyłeś całą pojemność serwerów i system się przegrzał 🤔? Ta Edwin też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 12 minut temu, star napisał: Ta Edwin też. Ja raczej nie, bo o ile posiadam tam konto od jak dobrze pamiętam 15 lat to nie napisałem tam ani jednego postu.. jestem SF wierny😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego u mnie taka informacja: Ostrzeżenie: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa Firefox wykrył potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa i nie wczytał „www.skionline.pl”. Jeśli otworzysz tę stronę, atakujący będą mogli przechwycić informacje, takie jak hasła, adresy e-mail czy dane kart płatniczych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Godzinę temu, Edwin napisał: Ja raczej nie, bo o ile posiadam tam konto od jak dobrze pamiętam 15 lat to nie napisałem tam ani jednego postu.. jestem SF wierny😁😁 Jasne ale i tobie nie udało się wejść na SO, stąd sugestia. PS. Na SO mam jeszcze zapasik… wierność jest w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Godzinę temu, Jan napisał: u mnie taka informacja: Ostrzeżenie: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa Firefox wykrył potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa i nie wczytał „www.skionline.pl”. Jeśli otworzysz tę stronę, atakujący będą mogli przechwycić informacje, takie jak hasła, adresy e-mail czy dane kart płatniczych. mam to samo od rana: Jakiego masz antywirusa Janie? (u mnie Eset) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Jacek bawi się w Tokio .. bezkrólewie.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 28 minut temu, Lexi napisał: Jacek bawi się w Tokio .. bezkrólewie.. forum nie przynosi zysku a jedynie generuje koszty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Godzinę temu, zając napisał: Jakiego masz antywirusa Janie? (u mnie Eset) mam jakiegoś z firmy Vodafone ale od pewnego czasu zaczął do mnie pisać popolsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Niedziela o 08:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:33 Ja nie mam żadnego antywirusa, ale info teraz, że na home.pl stoją. Też mam tam serwis i hula, więc zaniedbania po stronie admina raczej niż providera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Niedziela o 20:18 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:18 Wylaczony VPS pod spodem i home.pl odpowiada swoja strona. Ostrzezenie ktore widzisz to blad certyfikatu. Przegladarka chce dla skionline.pl zgodnyz nazwa dns a dostaje *.home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi