Mayka89 Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Cześć! Szukam nart dla siebie. Dopiero się uczę jazdy i chciałabym sobie kupić narty z drugiej ręki, zamiast wypożyczać. Waga: 56 kg Wzrost: 160/161 cm 35 lat 🙂 Na ten moment wypożyczałam narty 148cm. Znalazłam okazyjnie narty 152cm Rossignol Atraxtion 4 letnie za 80e i zastanawiam się czy taka długość będzie dobra czy lepiej pozostać przy 148cm? Dzięki za wszystkie rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 7 minut temu, Mayka89 napisał: Cześć! Szukam nart dla siebie. Dopiero się uczę jazdy i chciałabym sobie kupić narty z drugiej ręki, zamiast wypożyczać. Waga: 56 kg Wzrost: 160/161 cm 35 lat 🙂 Na ten moment wypożyczałam narty 148cm. Znalazłam okazyjnie narty 152cmRossignol Atraxtion 4 letnie za 80e i zastanawiam się czy taka długość będzie dobra czy lepiej pozostać przy 148cm? Dzięki za wszystkie rady! 4cm różnicy nie robią, choć..., ale budowa nart i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 11 minut temu, Mayka89 napisał: Cześć! Szukam nart dla siebie. Dopiero się uczę jazdy i chciałabym sobie kupić narty z drugiej ręki, zamiast wypożyczać. Waga: 56 kg Wzrost: 160/161 cm 35 lat 🙂 Na ten moment wypożyczałam narty 148cm. Znalazłam okazyjnie narty 152cm Rossignol Atraxtion 4 letnie za 80e i zastanawiam się czy taka długość będzie dobra czy lepiej pozostać przy 148cm? Dzięki za wszystkie rady! Jak nie maja zardzewialych krawedzi to bierz 3 minuty temu, star napisał: 4cm różnicy nie robią, choć..., ale budowa nart i owszem napisz z czego je zbudowano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 41 minut temu, Jan napisał: Jak nie maja zardzewialych krawedzi to bierz napisz z czego je zbudowano Zgadnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Super pomagacie. Świetne porady ☹️☹️ Jak masz kupić taki badziew, to lepiej pozostań przy wypożyczaniu,nawet jak zaczynasz przygodę z narciarstwem. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Cześć Majka, wybierz narty typu allround z rdzeniem drewnianym o długości -5 (max. -10) względem wzrostu, szerokość pod butem ok. 70mm. Takie narty będą uniwersalne do nauki, mogą być z linii nart damskich lub unisex, nie ma to większego znaczenia (oprócz szaty graficznej). 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi