lubeckim Napisano 1 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia Nie nie. Spoko, nie jestem taka p___a żeby się aż obrażać. Do tego stanu trzeba mnie dopiero doprowadzić srogo rzucając nie tylko we mnie. Odpiszę ale jak się odkopie z robotą. Wczoraj miałem niezapomniane przygody, wliczając w to rzyganie na Wielkim Rachowcu nieświeżą cebulą, którą omyłkowo skonsumowałem do kanapki na drugie śniadanie. Do prawdy niezapomniane przeżycia estetyczne i smakowo-zapachowe. Dopiero od godziny jestem wyspany i jako tako do życia. Muszę nadgonić kilka spraw. Dzisiaj wieczorem albo jutro wieczorem się odezwe. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, lubeckim napisał: Nie nie. Spoko, nie jestem taka p___a żeby się aż obrażać. Do tego stanu trzeba mnie dopiero doprowadzić srogo rzucając nie tylko we mnie. Odpiszę ale jak się odkopie z robotą. Wczoraj miałem niezapomniane przygody, wliczając w to rzyganie na Wielkim Rachowcu nieświeżą cebulą, którą omyłkowo skonsumowałem do kanapki na drugie śniadanie. Do prawdy niezapomniane przeżycia estetyczne i smakowo-zapachowe. Dopiero od godziny jestem wyspany i jako tako do życia. Muszę nadgonić kilka spraw. Dzisiaj wieczorem albo jutro wieczorem się odezwe. Współczuję, cebulą można się koszmarnie załatwić. Nie czułeś że podśmierduje? Taki początek nowego roku że niech go szlag trafi. Oby już dalej było lepiej. Edytowane 1 Stycznia przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 7 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia On 1/1/2025 at 2:20 PM, KrzysiekK said: @lubeckim - sorki, mam nadzieję że Cię nie uraziłem tym sformułowaniem. Mogłeś odnieść wrażenie że ja nie szanuję Twojej wyjątkowo kapitalnej działaności, a jest wręcz przeciwnie. Użyłem słowa które często używam do moich własnych koromyseł. Pozdrawiam. OK w końcu się odkopałem i odkopałem tego posta 🙂 Tak. Na Wzgórzu 534 jest stacja pogodowa, którą zrobiłem w 2016 roku. https://goo.gl/photos/1S6RUZjA4kfLjtRL8 To było w czasach, kiedy mieszkałem w Rzeszowie i latałem również we Mszanie koło Dukli. Gdzieś w sierpniu 2014 roku burza zrobiła tej stacji bardzo duże kuku tak samo jak zabawkom firmy STIMO z Krosna, która jest właściciclem tego obiektu. W zasadzie wszystko nadaje się najwyżej do wywalenia do kosza i zrobienia od zera. Mam to cały czas z tyłu głowy ale puki co trochę brakuję mi czasu i jestem zakopany w innych tematach. Część moich stacji, np. tą na Wielkim Rachowcu robię sam dla siebie, albo jak to nazwać "Pro Publico Bono". Robię tak z różnych powodów. Albo sam potrzebuję danych dla własnego latania, żeglarstwa czy działalności górskiej albo potrzebuję obiektu dla testów sprzętu i dalszej promocji / reklamy moich urządzeń. Część moich stacji robię znajomym "po kosztach". Tak teraz wygląda sprawa z tym Wzgórzem 534 koło Dukli. Ja już tam nie latam i nie jest mi ona do tego potrzebna. Zrobię im to na nowo po kosztach sprzętu + paliwa z Bielska - Białej, oczywiście nie jako pierwsza rzecz w kalendarzu Część moich stacji jest typowo komercyjna, zrobiona na Fakturę VAT tak, żeby mieć z tego jakikolwiek zarobek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi