sharp Napisano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Cześć wszystkim. Chciałbym zapytać się was o zdanie na temat nart Head Supershape e-Magnum Mój wzrost to 180 cm , waga 93 kg , doświadczenie według skali 1-10 to 6-7 (niebieskie i czerwone bez problemu), długie/krótkie skręty , przygotowane trasy Obecnie używam Atomic Redster X5 161cm i nie jestem co do tej długości jednak aktualnie przekonany czy według was Head Supershape e-Magnum dla mnie lepsze będą 170 czy może jednak 163 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 170 cm to absolutnie minimum, chętniej zaglądałbym nawet w okolice 177 cm. 163 cm absolutnie odpada - zbyt krótkie, to jest wersja dla kobiet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Mam podobne wagowymiary - 177cm! Jezdzilem caly dzien i byly calkiem ok ( w odroznieniu od ich poprzednikow head magnum - te kompletnie bez zycia....) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi