Kukawa Napisano Czwartek o 13:27 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:27 Cześć, możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej w Poznaniu oddać narty do serwisu aby się nie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 13:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:41 13 minut temu, Kukawa napisał: Cześć, możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej w Poznaniu oddać narty do serwisu aby się nie martwić. ..nigdy nie martw się czymś na co nie masz wpływu.. 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano Czwartek o 14:06 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 14:06 Ok to znacie jakiś godny polecenia serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Czwartek o 14:23 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:23 Cześć, nie znam się - zawożę i już- Muszak na Racławickiej. Ewentualnie Intersport w Marcelinie. Bo mam najbliżej, zrobią o co poprosisz, aczkolwiek nie wiem czego od serwisu oczekujesz 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano Czwartek o 14:36 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:36 (edytowane) W Poznaniu Muszak lub na Pułaskiego. Raczej skłaniałbym się do tych drugich. https://nartypoznan.pl/serwis Edytowane Czwartek o 14:39 przez nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Czwartek o 19:17 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:17 Cześć, z dwa lata temu byłem w tym serwisie SkiServ i zrobili ok, znajomy wozi do Suchego Lasu Narty Poznań - Serwis narciarski, konserwacja nart, odbarczanie butów narciarskich - 2 Koła & Ski Poznań (2kola.net.pl), tutaj też nieźle dopasowują buty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano Czwartek o 22:34 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 22:34 7 godzin temu, nikon255 napisał: W Poznaniu Muszak lub na Pułaskiego. Raczej skłaniałbym się do tych drugich. https://nartypoznan.pl/serwis Pułaskiego- dziękuję bardzo. Oddałem narty teścia nowe- nawet nie ściągnęli smaru technicznego- o bazie zapomnij. Idą na sztukę. 3 pary nart zrobili w chwilę na swojej nowej maszynie. Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano Czwartek o 22:37 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 22:37 3 godziny temu, brachol napisał: Cześć, z dwa lata temu byłem w tym serwisie SkiServ i zrobili ok, znajomy wozi do Suchego Lasu Narty Poznań - Serwis narciarski, konserwacja nart, odbarczanie butów narciarskich - 2 Koła & Ski Poznań (2kola.net.pl), tutaj też nieźle dopasowują buty. pozdro Właśnie myślałem o SkiServ- tutaj tylko serwis ręczny, więc co jakiś czas pozostaje podrzucić ślizgi do planowania gdzieś gdzie posiadają maszynę. W sumie chyba się skuszę i zrobię tam pierwszy serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano wczoraj o 00:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 00:07 (edytowane) 2 godziny temu, Kukawa napisał: Pułaskiego- dziękuję bardzo. Oddałem narty teścia nowe- nawet nie ściągnęli smaru technicznego- o bazie zapomnij. Idą na sztukę. 3 pary nart zrobili w chwilę na swojej nowej maszynie. Dramat. Jeszcze raz opisz co zamówiłeś, a co zrobili/nie zrobili, bo nie zrozumiałem co było problemem. Edit: o chyba nawet natrafiłem na Twoja opinie 😄nie wiem co tam zamowiles, ale przykladowo w serwisie za stowke, nikt nie bedzie smarowal kilkukortnie zelazkiem i dwoma smarami. Nakladaja smar na walek i wcieraja, stad mogles miec mylne wrazenie ze nic nie zrobili. Smarowanie zelazkiem, to zazwyczaj dodatkowo platna pozycja, a jeszcze dwoma smarami, Paaaanie.... 😅 a jak sprawdzisz czy nakladali bazowy, a nastepnie wlasciwy? Edytowane wczoraj o 00:54 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano wczoraj o 08:51 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:51 Powiedziałem, że narty są nowe- prosiłem o podcięcie i pełen pakiet nowych nart. Narty nie jechały totalnie- nawet się na nich przejechałem i to było jakieś nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano wczoraj o 08:59 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:59 Dla mnie dobry serwis biorąc nową nartę- wie jak to powinno wyglądać i kasuje tyle ile trzeba. Nartę przygotowuje zgodnie ze sztuką. W Warszawie nie mają z tym problemu. Gdyby nie wysyłka to bym chętnie znów skorzystał. Jakoś sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano wczoraj o 11:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:20 (edytowane) 2 godziny temu, Kukawa napisał: Dla mnie dobry serwis biorąc nową nartę- wie jak to powinno wyglądać i kasuje tyle ile trzeba. Nartę przygotowuje zgodnie ze sztuką. W Warszawie nie mają z tym problemu. Gdyby nie wysyłka to bym chętnie znów skorzystał. Jakoś sobie poradzę. Kwestia zakomunikowania w serwisie konkretnie czego sobie zyczysz. Tacy klienci jak Ty to jednostki. Wiekszosc rzuca stowke i oczekuje naostrzonych i przesmarownych nart. Domyslam sie, ze oczekujesz serwisu "nowych narty" jak na pierwszym czy drugim filmie ponizej. To już ladnych pare stowek i usluga z naciskiem na slowa: ekstra, vip, race i ciul wi co jeszcze 😁 Edytowane wczoraj o 11:53 przez nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano wczoraj o 15:49 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:49 Ok. Nartki oddane do skiserv- świetna obsługa, bardzo konkretnie. Odbiór za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 15:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:51 1 minutę temu, Kukawa napisał: Ok. Nartki oddane do skiserv- świetna obsługa, bardzo konkretnie. Odbiór za kilka dni. Obsługa ma tu chyba marginalne znaczenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano wczoraj o 15:55 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:55 (edytowane) Ma- bo jak ktoś zaczyna z Tobą rozmawiać, a nie Cię zlewać to już coś. Oczywiście najważniejsze będzie wykonanie, ale raczej nie ma sie czym przejmować. Nie usłyszałem- „o nowe narty- wystarczy szybie smarowanie” 😂😂😂 Edytowane wczoraj o 15:57 przez Kukawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi