Kukawa Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Cześć, możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej w Poznaniu oddać narty do serwisu aby się nie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 13 minut temu, Kukawa napisał: Cześć, możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej w Poznaniu oddać narty do serwisu aby się nie martwić. ..nigdy nie martw się czymś na co nie masz wpływu.. 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu Ok to znacie jakiś godny polecenia serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Cześć, nie znam się - zawożę i już- Muszak na Racławickiej. Ewentualnie Intersport w Marcelinie. Bo mam najbliżej, zrobią o co poprosisz, aczkolwiek nie wiem czego od serwisu oczekujesz 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) W Poznaniu Muszak lub na Pułaskiego. Raczej skłaniałbym się do tych drugich. https://nartypoznan.pl/serwis Edytowane 21 godzin temu przez nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Cześć, z dwa lata temu byłem w tym serwisie SkiServ i zrobili ok, znajomy wozi do Suchego Lasu Narty Poznań - Serwis narciarski, konserwacja nart, odbarczanie butów narciarskich - 2 Koła & Ski Poznań (2kola.net.pl), tutaj też nieźle dopasowują buty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 7 godzin temu, nikon255 napisał: W Poznaniu Muszak lub na Pułaskiego. Raczej skłaniałbym się do tych drugich. https://nartypoznan.pl/serwis Pułaskiego- dziękuję bardzo. Oddałem narty teścia nowe- nawet nie ściągnęli smaru technicznego- o bazie zapomnij. Idą na sztukę. 3 pary nart zrobili w chwilę na swojej nowej maszynie. Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, brachol napisał: Cześć, z dwa lata temu byłem w tym serwisie SkiServ i zrobili ok, znajomy wozi do Suchego Lasu Narty Poznań - Serwis narciarski, konserwacja nart, odbarczanie butów narciarskich - 2 Koła & Ski Poznań (2kola.net.pl), tutaj też nieźle dopasowują buty. pozdro Właśnie myślałem o SkiServ- tutaj tylko serwis ręczny, więc co jakiś czas pozostaje podrzucić ślizgi do planowania gdzieś gdzie posiadają maszynę. W sumie chyba się skuszę i zrobię tam pierwszy serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Kukawa napisał: Pułaskiego- dziękuję bardzo. Oddałem narty teścia nowe- nawet nie ściągnęli smaru technicznego- o bazie zapomnij. Idą na sztukę. 3 pary nart zrobili w chwilę na swojej nowej maszynie. Dramat. Jeszcze raz opisz co zamówiłeś, a co zrobili/nie zrobili, bo nie zrozumiałem co było problemem. Edit: o chyba nawet natrafiłem na Twoja opinie 😄nie wiem co tam zamowiles, ale przykladowo w serwisie za stowke, nikt nie bedzie smarowal kilkukortnie zelazkiem i dwoma smarami. Nakladaja smar na walek i wcieraja, stad mogles miec mylne wrazenie ze nic nie zrobili. Smarowanie zelazkiem, to zazwyczaj dodatkowo platna pozycja, a jeszcze dwoma smarami, Paaaanie.... 😅 a jak sprawdzisz czy nakladali bazowy, a nastepnie wlasciwy? Edytowane 10 godzin temu przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Powiedziałem, że narty są nowe- prosiłem o podcięcie i pełen pakiet nowych nart. Narty nie jechały totalnie- nawet się na nich przejechałem i to było jakieś nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukawa Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dla mnie dobry serwis biorąc nową nartę- wie jak to powinno wyglądać i kasuje tyle ile trzeba. Nartę przygotowuje zgodnie ze sztuką. W Warszawie nie mają z tym problemu. Gdyby nie wysyłka to bym chętnie znów skorzystał. Jakoś sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu (edytowane) 2 godziny temu, Kukawa napisał: Dla mnie dobry serwis biorąc nową nartę- wie jak to powinno wyglądać i kasuje tyle ile trzeba. Nartę przygotowuje zgodnie ze sztuką. W Warszawie nie mają z tym problemu. Gdyby nie wysyłka to bym chętnie znów skorzystał. Jakoś sobie poradzę. Kwestia zakomunikowania w serwisie konkretnie czego sobie zyczysz. Tacy klienci jak Ty to jednostki. Wiekszosc rzuca stowke i oczekuje naostrzonych nart. Domyslam sie, ze oczekujesz serwisu "nowych narty" jak na pierwszym czy drugim filmie ponizej. To już ladnych pare stowek i usluga z naciskiem na slowa: ekstra, vip, race i ciul wi co jeszcze 😁 Edytowane 21 minut temu przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi