Skocz do zawartości

Serwis nart Poznań

Kukawa

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, nikon255 napisał:

W Poznaniu Muszak lub na Pułaskiego. Raczej skłaniałbym się do tych drugich.

https://nartypoznan.pl/serwis

Pułaskiego- dziękuję bardzo. Oddałem narty teścia nowe- nawet nie ściągnęli smaru technicznego- o bazie zapomnij. Idą na sztukę. 3 pary nart zrobili w chwilę na swojej nowej maszynie. Dramat. 

3 godziny temu, brachol napisał:

Cześć, z dwa lata temu byłem w tym serwisie SkiServ i zrobili ok, znajomy wozi do Suchego Lasu Narty Poznań - Serwis narciarski, konserwacja nart, odbarczanie butów narciarskich - 2 Koła & Ski Poznań (2kola.net.pl), tutaj też nieźle dopasowują buty. 

pozdro

Właśnie myślałem o SkiServ- tutaj tylko serwis ręczny, więc co jakiś czas pozostaje podrzucić ślizgi do planowania gdzieś gdzie posiadają maszynę. W sumie chyba się skuszę i zrobię tam pierwszy serwis. 

2 godziny temu, Kukawa napisał:

Pułaskiego- dziękuję bardzo. Oddałem narty teścia nowe- nawet nie ściągnęli smaru technicznego- o bazie zapomnij. Idą na sztukę. 3 pary nart zrobili w chwilę na swojej nowej maszynie. Dramat. 

Jeszcze raz opisz co zamówiłeś, a co zrobili/nie zrobili, bo nie zrozumiałem co było problemem.

Edit: o chyba nawet natrafiłem na Twoja opinie 😄nie wiem co tam zamowiles, ale przykladowo w serwisie za stowke, nikt nie bedzie smarowal kilkukortnie zelazkiem i dwoma smarami. Nakladaja smar na walek i wcieraja, stad mogles miec mylne wrazenie ze nic nie zrobili. Smarowanie zelazkiem, to zazwyczaj dodatkowo platna pozycja, a jeszcze dwoma smarami, Paaaanie.... 😅 a jak sprawdzisz czy nakladali bazowy, a nastepnie wlasciwy? 

image.thumb.png.bb407a6a4e1046e89639b5a3ecd76100.png

Edytowane przez nikon255

Dla mnie dobry serwis biorąc nową nartę- wie jak to powinno wyglądać i kasuje tyle ile trzeba.  Nartę przygotowuje zgodnie ze sztuką. W Warszawie nie mają z tym problemu. Gdyby nie wysyłka to bym chętnie znów skorzystał. 

Jakoś sobie poradzę. 

2 godziny temu, Kukawa napisał:

Dla mnie dobry serwis biorąc nową nartę- wie jak to powinno wyglądać i kasuje tyle ile trzeba.  Nartę przygotowuje zgodnie ze sztuką. W Warszawie nie mają z tym problemu. Gdyby nie wysyłka to bym chętnie znów skorzystał. 

Jakoś sobie poradzę. 

Kwestia zakomunikowania w serwisie konkretnie czego sobie zyczysz. Tacy klienci jak Ty to jednostki. Wiekszosc rzuca stowke i oczekuje naostrzonych nart. Domyslam sie, ze oczekujesz serwisu "nowych narty" jak na pierwszym czy drugim filmie ponizej. To już ladnych pare stowek i usluga z naciskiem na slowa: ekstra, vip, race i ciul wi co jeszcze 😁

Edytowane przez nikon255