Ann. Napisano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 Cześć, Jeździłam na nartach całe dzieciństwo i to dość dobrze,do czasu kiedy to jako nastolatka postanowilam przerzucić się na deskę (typowo;)). Po 20 latach przerwy w nartach okazało się, że nadal potrafię stanąć na stoku i poprostu pędzić 🙂 Szukam nart na spokojne jeżdżenie z uczącymi się dzieciakami. Doradźcie proszę czy taki model będzie ok ? Totalnie wypadłam z nartowego obiegu 😉 mam 165 cm, 65 kg, myślę że jeżdzę tak 6/10 znalazłam dosyć spoko Cenowe Rossignol nova 2 z wiązaniami look xpress w 10 gw. ewentualnie jakieś sugestie ? pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Ann. napisał: Cześć, Jeździłam na nartach całe dzieciństwo i to dość dobrze,do czasu kiedy to jako nastolatka postanowilam przerzucić się na deskę (typowo;)). Po 20 latach przerwy w nartach okazało się, że nadal potrafię stanąć na stoku i poprostu pędzić 🙂 Szukam nart na spokojne jeżdżenie z uczącymi się dzieciakami. Doradźcie proszę czy taki model będzie ok ? Totalnie wypadłam z nartowego obiegu 😉 mam 165 cm, 65 kg, myślę że jeżdzę tak 6/10 znalazłam dosyć spoko Cenowe Rossignol nova 2 z wiązaniami look xpress w 10 gw. ewentualnie jakieś sugestie ? pozdrawiam A. Jeżeli w opisie jest napisane: narty damskie, wybaczające błędy, dla początkujących - nie idź tą drogą. To nie będą raczej narty dla Ciebie, oczywiście jak chcesz wrócić do jazdy na nartach. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi