Chertan Napisano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 5 godzin temu, mig napisał: Serio potrzebujecie podostrzać narty w ciągu dnia na stoku? Czasem woże smar na wiosenne roztopy ale ostrzalke? Oj tam, taki nawyk z harcerstwa, jak noszenie finki. Poza tym wiesz jak jest na nartach. Zaraz po zjechaniu ze stoku nie zdążysz, bo na picie wołają, jak już wypijesz to się schodzić do narciarni nie chce, a rano wszyscy zapierdalają na pierwszą gondolkę, to dopiero w gondolce jest chwila czasu. Albo w przerwie na piwo. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Ja po zjechaniu ze stoku zapraszam wszystkich chętnych do narciarni. Inaczej smakuje.. i klimacik niecodzienny, a przy okazji nartki się też ogarnie 🙂! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 10 godzin temu, Chertan napisał: Oj tam, taki nawyk z harcerstwa, jak noszenie finki. Poza tym wiesz jak jest na nartach. Zaraz po zjechaniu ze stoku nie zdążysz, bo na picie wołają, jak już wypijesz to się schodzić do narciarni nie chce, a rano wszyscy zapierdalają na pierwszą gondolkę, to dopiero w gondolce jest chwila czasu. Albo w przerwie na piwo. Wiem jak to jest.... dlatego od jakiegos czasu zabieram 2 pary nart by wystarczylo krawedzi na cale 6 dni..... ;-)) 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 13 minut temu, Dany de Vino napisał: Ja po zjechaniu ze stoku zapraszam wszystkich chętnych do narciarni. Inaczej smakuje.. i klimacik niecodzienny, a przy okazji nartki się też ogarnie 🙂! Cześć Na szczęście ten okres mam już dawno, dawno za sobą. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 16 godzin temu, mig napisał: Serio potrzebujecie podostrzać narty w ciągu dnia na stoku? Czasem woże smar na wiosenne roztopy ale ostrzalke? im wiecej szurasz tym czesciej musisz ostrzyc, no chyba ze zawsze szurasz to lepiej nie ostrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Ciebie powinno się ostrzyc, dawnym sprawdzonym sposobem, za taką durną pisaninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Mi ostatnio serwisant powiedział że od szurania krawędzie mi się poząbkowaly. I teraz nie wiem czy zmienić serwisanta ( robi tylko ręcznie) czy styl jazdy 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauli Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Mi ostatnio serwisant powiedział że od szurania krawędzie mi się poząbkowaly. I teraz nie wiem czy zmienić serwisanta ( robi tylko ręcznie) czy styl jazdy 🤣 serwisanta, zdecydowanie 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Mi ostatnio serwisant powiedział że od szurania krawędzie mi się poząbkowaly. I teraz nie wiem czy zmienić serwisanta ( robi tylko ręcznie) czy styl jazdy 🤣 Wlasnie dzisiaj też Narty swiezo po serwisie i cos slabo sie jeździ, chyba Szwajcary zle trasy przygotowali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauli Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 pamiętaj, to brązowe o-m-i-j-a-m-y 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Teraz, pauli napisał: pamiętaj, to brązowe o-m-i-j-a-m-y 😉 Jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Godzinę temu, Jan napisał: Wlasnie dzisiaj też Narty swiezo po serwisie i cos slabo sie jeździ, chyba Szwajcary zle trasy przygotowali No pewnie ze źle przygotowali … trasa dla Orczyka lepsza od trasy do jazdy. Poziom leci na łeb … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) dubel Edytowane 29 Grudnia 2024 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) 8 godzin temu, Dany de Vino napisał: Ja po zjechaniu ze stoku zapraszam wszystkich chętnych do narciarni. Inaczej smakuje.. i klimacik niecodzienny, a przy okazji nartki się też ogarnie 🙂! W ten sposób to można na trunkach zaoszczędzić, bo przecież z pustymi łapami to i Salomon nie naleje. 3 godziny temu, pauli napisał: pamiętaj, to brązowe o-m-i-j-a-m-y 😉 Chyba, że brązowe zostaje z tyłu w śladzie. Jak narty słabo naostrzone. Edytowane 29 Grudnia 2024 przez Chertan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 W dniu 29.12.2024 o 10:19, KrzysiekK napisał: ( robi tylko ręcznie) Poszukaj serwisantki.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi