Skocz do zawartości

Head GSR czy Speed?

micb

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, mig napisał:

Serio potrzebujecie podostrzać narty w ciągu dnia na stoku? Czasem woże smar na wiosenne roztopy ale ostrzalke?

Oj tam, taki nawyk z harcerstwa, jak noszenie finki. Poza tym wiesz jak jest na nartach. Zaraz po zjechaniu ze stoku nie zdążysz, bo na picie wołają, jak już wypijesz to się schodzić do narciarni nie chce, a rano wszyscy zapierdalają na pierwszą gondolkę, to dopiero w gondolce jest chwila czasu. Albo w przerwie na piwo. 

• Like 1
  • Haha 4

10 godzin temu, Chertan napisał:

Oj tam, taki nawyk z harcerstwa, jak noszenie finki. Poza tym wiesz jak jest na nartach. Zaraz po zjechaniu ze stoku nie zdążysz, bo na picie wołają, jak już wypijesz to się schodzić do narciarni nie chce, a rano wszyscy zapierdalają na pierwszą gondolkę, to dopiero w gondolce jest chwila czasu. Albo w przerwie na piwo. 

Wiem jak to jest.... dlatego od jakiegos czasu zabieram 2 pary nart by wystarczylo krawedzi na cale 6 dni..... ;-))

• Like 3
  • Haha 1

4 godziny temu, KrzysiekK napisał:

Mi ostatnio serwisant powiedział że od szurania krawędzie mi się poząbkowaly. I teraz nie wiem czy zmienić serwisanta ( robi tylko ręcznie) czy styl jazdy 🤣

Wlasnie dzisiaj też Narty swiezo po serwisie i cos slabo sie jeździ, chyba Szwajcary zle trasy przygotowali

IMG_7957.thumb.jpeg.12147f953d9223f6493423c532f8ec3e.jpegIMG_7959.thumb.jpeg.6732ccb52b4060bd6eab9ce8ed4122d3.jpegIMG_7951.thumb.jpeg.656832825062dd80e3206a14a332f053.jpeg

• Like 1

8 godzin temu, Dany de Vino napisał:

Ja po zjechaniu ze stoku zapraszam wszystkich chętnych do narciarni. Inaczej smakuje.. i klimacik niecodzienny, a przy okazji nartki się też ogarnie 🙂  

W ten sposób to można na trunkach zaoszczędzić, bo przecież z pustymi łapami to i Salomon nie naleje. 

3 godziny temu, pauli napisał:

pamiętaj, to brązowe o-m-i-j-a-m-y 😉

Chyba, że brązowe zostaje z tyłu w śladzie. Jak narty słabo naostrzone. 

Edytowane przez Chertan
  • Like 3