rulez Napisano Wtorek o 19:20 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:20 Cześć Kupiłem narty i ustawiając ostatnio pod buty zauważyłem, że w jednym wiązaniu, a dokładnie jego tylnej części brakuje plastiku z numeracją DIN. Ustawiłem na ślepo, ale nie wiem czy brak tej szybki nie ma wpływu na samo wiązanie, już nie mówię o ustawianiu DIN. Wiązania to: HEAD Freeflex 14 Demo 22/23 Poniżej zdjęcie. Zdjęcie wiązań: Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 19:54 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:54 27 minut temu, rulez napisał: Cześć Kupiłem narty i ustawiając ostatnio pod buty zauważyłem, że w jednym wiązaniu, a dokładnie jego tylnej części brakuje plastiku z numeracją DIN. Ustawiłem na ślepo, ale nie wiem czy brak tej szybki nie ma wpływu na samo wiązanie, już nie mówię o ustawianiu DIN. Wiązania to: HEAD Freeflex 14 Demo 22/23 Poniżej zdjęcie. Zdjęcie wiązań: Z góry dzięki za pomoc. Najpewniejszy sposób bez skali jednego wiązania to maszyna do ustawienia siły wypięcia. Domowy sposób to dokręcenie tego które ma skalę ma maksa i powolne odkręcanie licząc ilość kliknięć jeśli takie są i ustawić drugie bez skali tak samo. Maszyna daję pewność że będzie w obydwu nartach tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Wtorek o 20:39 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 20:39 Czy brak tego plastiku, w sumie zaslepki moze ogolnie miec wplyw na samo wiazanie, bo kednak to jakoes zabezpieczenie przed woda, sniegiem bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 21:02 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:02 Nie ma wpływu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi