Clip Napisano Niedziela o 10:52 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:52 Młoda jezdzi na fischerach F18 153cm. Jezdzi szybko ale szur, szur bez krawedzi. W tym roku znowu jej sie uroslo i ma 170+, za to chuda jak patyk. Na moje oko obecne wygladają na krótkie i przydaloby sie pare cm wiecej. Dobrze kombinuje? Ma ktos na sprzedaz jakies niezajechane allroundy w okolicach tych 163cm Budżet +/- tysiak. Za 1600 to mozna kupic w narty warszawa nowki Fischery RC4 Superior TI, wiec uzywka powinna byc znaczaco tansza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 11:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:33 40 minut temu, Clip napisał: Młoda jezdzi na fischerach F18 153cm. Jezdzi szybko ale szur, szur bez krawedzi. W tym roku znowu jej sie uroslo i ma 170+, za to chuda jak patyk. Na moje oko obecne wygladają na krótkie i przydaloby sie pare cm wiecej. Dobrze kombinuje? Ma ktos na sprzedaz jakies niezajechane allroundy w okolicach tych 163cm Budżet +/- tysiak. Za 1600 to mozna kupic w narty warszawa nowki Fischery RC4 Superior TI, wiec uzywka powinna byc znaczaco tansza. Nastolatka to 11 czy 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano Niedziela o 11:49 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 11:49 po srodku 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 12:12 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:12 Cześć Myślę, że ważny jest cel. Jeżeli ma się nauczyć jeździć to trzeba kupić porządną nartę o charakterze sportowym i się szkolić. Jeżeli nie ma parcia i ma sobie po prostu pozjeżdżać to nie ma co przepłacać. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Niedziela o 14:20 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:20 Elementem kluczowym jest odpowiedź na pytanie: co chce na nartach robić i tu od razu wstawiam: nie co Ty chcesz aby ona robiła tylko co Ona chce.?? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu Z grubsza to chce jeździć 😉 Nie ma jakiegoś parcia na super rozwój. Pytanie jest w sumie inne czy lekka osoba jeżdżąca max 40km/h odczuje różnice między nartą ze średniej półki a nartą sportową. Myślałem że jak do tego fishera dorzucę parę cm długości i warstwę aluminium to będzie już ok. Jak jest inaczej to wyprowadźcie mnie z błędu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Clip napisał: Nie ma jakiegoś parcia na super rozwój. to daj jej swoje stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 177 to przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Clip napisał: 177 to przesada A jaki to Model ? Moja wnusia lat 14, 174 wzrostu dostala takie i jest bardzo zadowolona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi