Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 11:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:49 170 Obojętnie jaka hybryda - np Atomic X5. PS jeżeli ma prawidłową technikę to w tym wieku ogarnie spokojnie nartę dla osoby dorosłej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 12:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:15 (edytowane) Corka w tym wieku dostala dorosle allroudy z gornej polki dl 160 przy wzroscie 165cm. Wpięła i pojechała. Na pytania czy lepsze odpowiedziała - ładniejsze. Pisze to by czasem dopuścić do siebie, że są istotniejsze parametry narty niz te obiektywnie mierzalne.... Edytowane wczoraj o 12:16 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 12:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:33 40 minut temu, Adam ..DUCH napisał: 170 Obojętnie jaka hybryda - np Atomic X5. PS jeżeli ma prawidłową technikę to w tym wieku ogarnie spokojnie nartę dla osoby dorosłej. Oczywiście, że ogarnie ale z takiej zmiany NIE będzie żadnej korzyści Do tego nowe mogą się spodobać wizualnie lub nie. W doborze długości istotniejsza jest też waga niż wzrost, a jakby miała 150cm przy tej samej wadze, to zupełnie co innego byście pisali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 12:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:54 2 godziny temu, Jan napisał: Chciałem tylko zaznaczyć że dobra narciarka / narciarz musi dążyć do tego aby w każdych warunkach i na każdym sprzęcie zjechać z każdej góry Dążenie do zjechania z każdej góry, zazwyczaj kończy się śmiercią w młodym wieku, więc niekoniecznie to dobra droga. Ale radzenie sobie na trasach utrzymywanych w (prawie*) każdych warunkach śniegowych to są podstawy, bez których trudno nazywać się narciarzem. *-wyjątek dla jakiś ekstremalnych przypadków 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 12:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:57 Ostatnio w AT wstąpiłem do dwóch sklepów z pytaniem o nartę dla syna lat 12 przedstawiłem sytuacje czyli 10 dni max w sezonie,sportowcem w narciarstwie nie będzie ma być rekreacyjna ale do progresu i o dziwo w dwóch sklepach wskazali na tą samą nartę 70 pod butem R13 marka nieistotna 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 13:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:05 48 minut temu, mig napisał: Corka w tym wieku dostala dorosle allroudy z gornej polki dl 160 przy wzroscie 165cm. Wpięła i pojechała. Na pytania czy lepsze odpowiedziała - ładniejsze. Pisze to by czasem dopuścić do siebie, że są istotniejsze parametry narty niz te obiektywnie mierzalne.... Moja nie chciała się przesiąść z RTL Rossi 156 na SL Stockli 165 i bądź tu dobrym wujkiem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 14:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:32 1 godzinę temu, Victor napisał: Ostatnio w AT wstąpiłem do dwóch sklepów z pytaniem o nartę dla syna lat 12 przedstawiłem sytuacje czyli 10 dni max w sezonie,sportowcem w narciarstwie nie będzie ma być rekreacyjna ale do progresu i o dziwo w dwóch sklepach wskazali na tą samą nartę 70 pod butem R13 marka nieistotna Na tym modelu mieli najlepszą premię 😉 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 15:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:19 5 godzin temu, Jan napisał: zresztą widzisz 2, którzy się wypowiedzieli i mają zupełnie inne zdanie. Bo instruktorem każdy zostać może ... nawet miś w telewizorze.. ;D https://www.groupon.pl/deals/zrk-kursy-sportowe-online-instruktor-snowboardu-narciarstwa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano wczoraj o 15:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:49 29 minut temu, Lexi napisał: Bo instruktorem każdy zostać może ... nawet miś w telewizorze.. ;D https://www.groupon.pl/deals/zrk-kursy-sportowe-online-instruktor-snowboardu-narciarstwa Skoro można się nauczyć jeździć online,to i instruktorem można zostać 😁😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 5 godzin temu, Victor napisał: o nartę dla syna a Tobie nic nie chcieli sprzedać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: a Tobie nic nie chcieli sprzedać ? Janie, widzę że wszystkie posty Cię śmieszą, a w Niemczech podobno zalegalizowali zielone... 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, Victor napisał: Ostatnio w AT wstąpiłem do dwóch sklepów z pytaniem o nartę dla syna lat 12 przedstawiłem sytuacje czyli 10 dni max w sezonie,sportowcem w narciarstwie nie będzie ma być rekreacyjna ale do progresu i o dziwo w dwóch sklepach wskazali na tą samą nartę 70 pod butem R13 marka nieistotna Jakie masz doświadczenie w szkoleniu i dobieraniu sprzętu? Panowie...zaczyna się robić żałośnie. Dziewczyna ma się nauczyć jeździć czy sobie pozjeżdżać i - jak będzie równo - dać z wykroku ciętym. Jaki jest cel? Pozdro Edytowane 19 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 18 godzin temu, Victor napisał: 70 pod butem R13 Peregrine Junior ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 13 godzin temu, Jan napisał: a Tobie nic nie chcieli sprzedać ? Póki co swój zestaw mam który dobrze się uzupełnia więc nic nowego nie potrzebuje na ten czas 🤷♂️ aczkolwiek kątem oka zerknęłam na ceny szerokich 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi