mig Napisano Środa o 10:15 Udostępnij Napisano Środa o 10:15 (edytowane) 14 godzin temu, Jan napisał: bo buty zakłada się w pokoju albo w ciepłej narciarni A potem prowadzi samochod? Niestety sa sytuacje przymusowe... a Ty sie rozpaskudziłes w tej Francji gdzie wyjscie z narciarni jest na stok.... Edytowane Środa o 12:26 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Środa o 11:27 Udostępnij Napisano Środa o 11:27 Godzinę temu, mig napisał: A potem prowadzi samochod? Niestety sa sytuacje przymusowe... Janek zawsze ma szofera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godryk Napisano Środa o 12:45 Autor Udostępnij Napisano Środa o 12:45 W dniu 17.12.2024 o 13:22, Victor napisał: @Godryk sprawdziłem w necie te skarpety ale zakres cenowy to od 10€ do ponad 200€ możesz coś więcej napisać co polecali które itd Ceny od 10 E... Pytanie kto czego szuka. Ja szukałem skarpet dla osoby która jeździ często dzień po dniu w rożnych warunkach wiele dni w roku. Kobieta, instruktor, zapalona świetna narciarka. Co do systemów... skarpety ogrzewane elektrycznie można kupić od około 500 zł jeśli mówimy o zestawie skarpeta + akumulatory. a po rozeznaniu okazuje się ze takie zestawy raz ze słabo grzeją , dwa ze szybko kończy się bateria, są awaryjne. Realnie działające zestawy do koszt od około 800 zł. Paru znajomych używało zestawy rożnych firm ale wszyscy jednogłośnie wskazali że LENZ sprawdzał się najlepiej. Ogólnie albo LENZ albo grzane wkładki. Jeśli chodzi o inne firmy zdarzały się problemy z praniem a przede wszystkim z tymi akumulatorkami. Same skarpety są ogólnie dość tanie. Cene stanowi właśnie zestaw akumlatorow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 14:30 Udostępnij Napisano Środa o 14:30 2 godziny temu, brachol napisał: Janek zawsze ma szofera... staram się nocować niedaleko trasy albo kolejki, szofer też czasem jest w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi