Spiochu Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia Jaki wybrać? Zwykły, czy spinningowy? Na co zwrócić uwagę? Czy są takie, gdzie mogę zamontować to samo siodełko co mam w zwykłym rowerze. (Montaż do 2 prętów) Chodzi o to by się przyzwyczajać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Poniedziałek o 16:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:30 (edytowane) Z takimi pytaniami to na forum rowerowe. Nie wiem, czego tu oczekiwałeś... Edytowane Poniedziałek o 16:32 przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 16:50 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:50 15 minut temu, johnwick napisał: Z takimi pytaniami to na forum rowerowe. Nie wiem, czego tu oczekiwałeś... Zapewne odpowiedzi od kogoś, kto sprawdził w praktyce jeden i drugi typ roweru. Jak pewnie zauważyłeś to forum służy do dyskusji na wieeeeele różnych tematów. Na szczęście w niedawnym temacie odkręcania kół nie wysłałeś nikogo na forum samochodowe.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Poniedziałek o 23:53 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 23:53 Ludzie tutaj więcej jeżdżą na rowerze niż na nartach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Wtorek o 10:54 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:54 W dniu 13.12.2024 o 13:06, Spiochu napisał: Jaki wybrać? Zwykły, czy spinningowy? Na co zwrócić uwagę? Czy są takie, gdzie mogę zamontować to samo siodełko co mam w zwykłym rowerze. (Montaż do 2 prętów) Chodzi o to by się przyzwyczajać. I co, już coś się dowiedziałeś? A myślałeś o trenażerze? Czyli takim czymś do którego wpinasz zwykły rower? Ja bym w to poszedł, ale żona się nie zgodzi na trzymanie roweru w mieszkaniu (swoje rowery trzymam w piwnicy). I chyba się skończy na zwykłym rowerze stacjonarnym z magnetycznym oporem. Dalej czeka mnie przeprawa z żoną, ale może to przejdzie. 🙂 Np. https://www.decathlon.pl/p/mp/4fizjo/rower-stacjonarny-magnetyczny-active-4fizjo/_/R-p-b92f1c68-4b67-4568-b870-6c84ecc085d9?mc=b92f1c68-4b67-4568-b870-6c84ecc085d9_c1.c250&gQT=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 18:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:14 18 godzin temu, Spiochu napisał: Ludzie tutaj więcej jeżdżą na rowerze niż na nartach. Cześć Wiesz to chyba w naszych warunkach powinno być oczywiste. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Środa o 00:51 Autor Udostępnij Napisano Środa o 00:51 6 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Wiesz to chyba w naszych warunkach powinno być oczywiste. 🙂 Pozdro Na forum narciatskim niekoniecznie. A gdy nie ma śniegu, można robić 1000 różnych rzeczy i wcale na rowerze nie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Środa o 00:55 Autor Udostępnij Napisano Środa o 00:55 13 godzin temu, a_senior napisał: I co, już coś się dowiedziałeś? A myślałeś o trenażerze? Czyli takim czymś do którego wpinasz zwykły rower? Ja bym w to poszedł, ale żona się nie zgodzi na trzymanie roweru w mieszkaniu (swoje rowery trzymam w piwnicy). I chyba się skończy na zwykłym rowerze stacjonarnym z magnetycznym oporem. Dalej czeka mnie przeprawa z żoną, ale może to przejdzie. 🙂 Np. https://www.decathlon.pl/p/mp/4fizjo/rower-stacjonarny-magnetyczny-active-4fizjo/_/R-p-b92f1c68-4b67-4568-b870-6c84ecc085d9?mc=b92f1c68-4b67-4568-b870-6c84ecc085d9_c1.c250&gQT=1 tu masz bez dodatkowej marży francuza: https://4fizjo.pl/product-pol-1353-Rower-stacjonarny-magnetyczny-ACTIVE.html Mnie by coś podobnego wystarczylo, tylko żeby to siodełko dalo się zamontować. Tu widzę, że nie da rady, ale moze całą sztycę można podmienić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Środa o 09:17 Udostępnij Napisano Środa o 09:17 8 godzin temu, Spiochu napisał: tu masz bez dodatkowej marży francuza: https://4fizjo.pl/product-pol-1353-Rower-stacjonarny-magnetyczny-ACTIVE.html Mnie by coś podobnego wystarczylo, tylko żeby to siodełko dalo się zamontować. Tu widzę, że nie da rady, ale moze całą sztycę można podmienić? Dzięki. 100 zł zostanie w... banku. 🙂 Nie wyglada na to by można było podmienić ze sztycą. Regulacja tej w stacjonarnym jest 7-stopniowa. Każdy stopień to inna dziurka w sztycy, w którą wkręcasz pokrętło. Trzebaby się wybrać do Decathlonu i zobaczyc jak jest mocowane same siodełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 16:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:51 W dniu 17.12.2024 o 00:53, Spiochu napisał: Ludzie tutaj więcej jeżdżą na rowerze niż na nartach. Nie wszyscy😉. Są niechlubne wyjątki. serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 00:55 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 00:55 (edytowane) 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Nie wszyscy😉. Są niechlubne wyjątki. serdeczności Ty jesteś typowym przypadkiem rowerzysty, tylko w tym tygodniu masz odchylenie od normy. A u mnie lipa, nie jeżdżę ani na nartach, ani na rowerze: Edytowane wczoraj o 00:56 przez Spiochu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 17 godzin temu, Spiochu napisał: Ty jesteś typowym przypadkiem rowerzysty, tylko w tym tygodniu masz odchylenie od normy. A u mnie lipa, nie jeżdżę ani na nartach, ani na rowerze: Jak zdjęcia nie z netu, to dreptanie też dobre. Fajne klimaty. Zdjęcia ładne, masz rękę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 18 godzin temu, Spiochu napisał: Ty jesteś typowym przypadkiem rowerzysty, tylko w tym tygodniu masz odchylenie od normy. A u mnie lipa, nie jeżdżę ani na nartach, ani na rowerze: Tajlandia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 15 minut temu, Edwin napisał: Tajlandia? mito bardziej na Teneryfę wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Jak zdjęcia nie z netu, to dreptanie też dobre. Fajne klimaty. Zdjęcia ładne, masz rękę. pozdro Tak, zdjęcia moje. Dzięki, nie znam się zupełnie na fotografii. Wszystko telefonem robione. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: mito bardziej na Teneryfę wygląda Zgadza się. Polskie góry + Teneryfa, ale w różnych częściach wyspy. Wschód słońca, ze szczytu Teide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 11 godzin temu, Spiochu napisał: szczytu Teide. trzeba jeszcze kupować zezwolenie na szczyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi