Mikoski Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2 minuty temu, Chertan napisał: Ty się ciesz, że tu o inklinacjach i angulacjach nie było, bo wiesz, jak masz za długą rurkę klucza, to kąt inklinacji względem osi śruby sprawia, że anguluje ona w stosunku do otworu w feldze, ale podlega inklinacji względem otworu w kołnierzu. Gdy normalnie chcesz przyłożyć impuls kontrrotacyjny, to powodujesz chaos i wymachiwanie rękami, a jak klucz wyskoczy z nakrętki to uczucie jest takie, jakby krawędź na lodzie puściła. Teraz to mnie przeraziłeś 😱 to aż tak można rozpisać prostą czynność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia (edytowane) 26 minut temu, Mikoski napisał: Teraz to mnie przeraziłeś 😱 to aż tak można rozpisać prostą czynność. Dziwisz się jakbys nigdy nie widzial podrecznika do narciarstwa..... lub programu SITN. Edytowane 12 Grudnia przez mig 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia (edytowane) Jak dobrze że mam tylko zestawy naprawcze w samochodach. No i full ubezpieczenie. Jak złapię gumę to: I mam w dupie. Przyjadą wymienią albo zostawią inny. pozdro Edytowane 12 Grudnia przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi