Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Cześć W nartach wiązanie jest zawsze przykręcane do płyty a płyta do narty. Inne produkty to produkty nartopodobne. Chyba, że mamy do czynienia z wersjami wiązań demo lub testowymi albo zestawami specjalnymi - freestyle, freeride itd. Pozdro Edytowane 10 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 27 minut temu, pauli napisał: Dzieki chłopaki 😃 Też już słyszłam, żeby może spróbować juniorskich komórek, to może być dobry trop. Muszę sprawdzić te Rossi/dynki, w wersji 173 to wręcz hybryda. Przy okazji, tam są na stałe wkręcane wiązania, nie na szybie, te spx15? Tak to na fotkach wygląda. BTW, jak ktos na kupnie to model rossi master LT z poprzedniego sezonu za 3300 nowy w rossi outlet https://www.rossignol-outlet.pl/NARTY-ROSSIGNOL-HERO-MASTER-R22/SPX15#box_productdata Wiązanie ma być zamontowane na płycie, dla tego rozwiązania nie ma alternatywy. Odnośnie ubiegłorocznego modelu to możesz brać w ciemno - takie testowałem i jeździły znakomicie. Nowego modelu na nogach nie miałem, ale nie spodziewam się większych różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi