Skocz do zawartości

coś podobnego do Head E-speed pro? szybka twarda narta, wymagającej się nie boję

pauli

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

W nartach wiązanie jest zawsze przykręcane do płyty a płyta do narty. Inne produkty to produkty nartopodobne. Chyba, że mamy do czynienia z wersjami wiązań demo lub testowymi albo zestawami specjalnymi - freestyle, freeride itd.

Pozdro

Edytowane przez Mitek

27 minut temu, pauli napisał:

Dzieki chłopaki 😃

Też już słyszłam, żeby może spróbować juniorskich komórek, to może być dobry trop. Muszę sprawdzić te Rossi/dynki, w wersji 173 to wręcz hybryda. Przy okazji, tam są na stałe wkręcane wiązania, nie na szybie, te spx15? Tak to na fotkach wygląda.

BTW, jak ktos na kupnie to model rossi master LT z poprzedniego sezonu za 3300 nowy w rossi outlet https://www.rossignol-outlet.pl/NARTY-ROSSIGNOL-HERO-MASTER-R22/SPX15#box_productdata

Wiązanie ma być zamontowane na płycie, dla tego rozwiązania nie ma alternatywy. Odnośnie ubiegłorocznego modelu to możesz brać w ciemno - takie testowałem i jeździły znakomicie. Nowego modelu na nogach nie miałem, ale nie spodziewam się większych różnic.

• Like 1

14 godzin temu, pauli napisał:

Dzieki chłopaki 😃

Też już słyszłam, żeby może spróbować juniorskich komórek, to może być dobry trop. Muszę sprawdzić te Rossi/dynki, w wersji 173 to wręcz hybryda. Przy okazji, tam są na stałe wkręcane wiązania, nie na szybie, te spx15? Tak to na fotkach wygląda.

BTW, jak ktos na kupnie to model rossi master LT z poprzedniego sezonu za 3300 nowy w rossi outlet https://www.rossignol-outlet.pl/NARTY-ROSSIGNOL-HERO-MASTER-R22/SPX15#box_productdata

Kupujesz czy sprzedajesz?

2 godziny temu, Bruner79 napisał:

Masz wersję master dynastara konnect. Niewkręcane. Też Ci wystarczy. 

Cześć

I tutaj = chyba po raz pierwszy - nie do końca się z Tobą zgodzę. Tzn. koleżance może wystarczy ale różnica pomiędzy wersją z płytą i z plastikiem jest bardzo znacząca.

Pozdro

Edytowane przez Mitek