raver Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Cześć, Mam możliwość kupienia budżetowo nart z łatanym laminatem jak na zdjęciach. Pytanie, czy warto? czy można z tym bezpiecznie jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia (edytowane) Widzę, że mało chętnych do odpowiedzi. Wolą pierdolić o wymianie kół i kontrmasturbacji. Generalnie naprawa wygląda na bardzo nieudolną ( to silikon na 2 zdjęciu?). Mam dwa pytania. 1. Jakie to narty, masz więcej zdjęć? Jaka jest cena? Odnośnie powyższego to jak dobrze jeździsz? Zakładam, że raczej słabo bo byś o to nie pytał. 2. Więcej info odnośnie dziur. Jak długo było śmigane z nimi, jak były głębokie, czym je załatano. p.s. Jeśli odpowiedź na drugą część pierwszego pytania jest twierdząca, a cena Ci pasuje to kupuj. Edytowane 13 Grudnia przez johnwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Wtorek o 08:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:21 Sam jeżdżę kilka lat na Blizzard z łatanym laminatem i jest spoko. Wygląda jak wygląda i tyle, jak zdarłem laminat krawędzią do rdzenia też łatałem. Bez wpływu na mechanikę narty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi