Aneta Nagro Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia Czesc, czy znacie sklep sportokay.com? Sklep internetowy zarejestrowany w Wiedniu Mają dobre ceny, ale są tylko dwie opinie z Polski. . Chodzi mi tylko o to, czy jest to rzetelny sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia Hm... Chcesz anonimowej rzetelności. Widziałaś "Lot nad kukułczym gniazdem".? POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano 3 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia anonimowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japil Napisano 4 Grudnia Udostępnij Napisano 4 Grudnia Kupowałem w zeszłym roku wiązania skiturowe, wszystko było ok., bardzo szybka dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano 4 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano Wtorek o 15:10 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:10 W dniu 3.12.2024 o 23:23, Mitek napisał: Hm... Chcesz anonimowej rzetelności. Widziałaś "Lot nad kukułczym gniazdem".? POzdro W dniu 3.12.2024 o 22:59, Aneta Nagro napisał: Czesc, czy znacie sklep sportokay.com? Sklep internetowy zarejestrowany w Wiedniu Mają dobre ceny, ale są tylko dwie opinie z Polski. . Chodzi mi tylko o to, czy jest to rzetelny sprzedawca. W dniu 4.12.2024 o 07:50, japil napisał: Kupowałem w zeszłym roku wiązania skiturowe, wszystko było ok., bardzo szybka dostawa. Kupiłam spodnie narciarskie peak performance model 24/25 o 7 stówek tańsze niż w Polsce - transakcja przebiegła sprawnie - szybki zakup, wysyłka z dnia na dzień, wszystko ok. Polecam sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 15:25 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:25 14 minut temu, Aneta Nagro napisał: Kupiłam spodnie narciarskie peak performance model 24/25 o 7 stówek tańsze niż w Polsce - transakcja przebiegła sprawnie - szybki zakup, wysyłka z dnia na dzień, wszystko ok. Polecam sklep! A które to takie tanioszki były? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano Wtorek o 15:36 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:36 10 minut temu, Marcos73 napisał: A które to takie tanioszki były? pozdro Damskie spodnie narciarskie Peak Performance Alpine GTX Gore-Tex 2024/2025! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano Wtorek o 15:41 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:41 15 minut temu, Marcos73 napisał: A które to takie tanioszki były? pozdro Damskie spodnie narciarskie Peak Performance Alpine GTX Gore-Tex 2024/2025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 15:58 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:58 21 minut temu, Aneta Nagro napisał: Damskie spodnie narciarskie Peak Performance Alpine GTX Gore-Tex 2024/2025! Tanioszki to nie były, ale też jeżdżę w PP - super odzież, cena powala. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi