Aneta Nagro Napisano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Czesc, czy znacie sklep sportokay.com? Sklep internetowy zarejestrowany w Wiedniu Mają dobre ceny, ale są tylko dwie opinie z Polski. . Chodzi mi tylko o to, czy jest to rzetelny sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 Hm... Chcesz anonimowej rzetelności. Widziałaś "Lot nad kukułczym gniazdem".? POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano 3 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2024 anonimowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japil Napisano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2024 Kupowałem w zeszłym roku wiązania skiturowe, wszystko było ok., bardzo szybka dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano 4 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2024 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano 10 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2024 W dniu 3.12.2024 o 23:23, Mitek napisał: Hm... Chcesz anonimowej rzetelności. Widziałaś "Lot nad kukułczym gniazdem".? POzdro W dniu 3.12.2024 o 22:59, Aneta Nagro napisał: Czesc, czy znacie sklep sportokay.com? Sklep internetowy zarejestrowany w Wiedniu Mają dobre ceny, ale są tylko dwie opinie z Polski. . Chodzi mi tylko o to, czy jest to rzetelny sprzedawca. W dniu 4.12.2024 o 07:50, japil napisał: Kupowałem w zeszłym roku wiązania skiturowe, wszystko było ok., bardzo szybka dostawa. Kupiłam spodnie narciarskie peak performance model 24/25 o 7 stówek tańsze niż w Polsce - transakcja przebiegła sprawnie - szybki zakup, wysyłka z dnia na dzień, wszystko ok. Polecam sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2024 14 minut temu, Aneta Nagro napisał: Kupiłam spodnie narciarskie peak performance model 24/25 o 7 stówek tańsze niż w Polsce - transakcja przebiegła sprawnie - szybki zakup, wysyłka z dnia na dzień, wszystko ok. Polecam sklep! A które to takie tanioszki były? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano 10 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2024 10 minut temu, Marcos73 napisał: A które to takie tanioszki były? pozdro Damskie spodnie narciarskie Peak Performance Alpine GTX Gore-Tex 2024/2025! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Nagro Napisano 10 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2024 15 minut temu, Marcos73 napisał: A które to takie tanioszki były? pozdro Damskie spodnie narciarskie Peak Performance Alpine GTX Gore-Tex 2024/2025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2024 21 minut temu, Aneta Nagro napisał: Damskie spodnie narciarskie Peak Performance Alpine GTX Gore-Tex 2024/2025! Tanioszki to nie były, ale też jeżdżę w PP - super odzież, cena powala. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi