Adam ..DUCH Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada Tak mi się coś zawidziało aby taki wątek stworzyć, nieco niszowy, nieco wspominkowy. Każdy z nas "bumerów" ma swoje wspomnienia narciarskie ale związane z sprzętem: narty, buty, kijki, kombinezon itp. Dlatego też myślę że warto w swojej "stajni" mieć coś klasycznego - unikatowego być może ale gotowego aby użyć - być z tarczą a nie na tarczy. Kochani prezentuję Wam narty o których rodowodzie nie mam bladego pojęcia. Mimo że mam je od ok. 3 lat jakoś czasu nie było aby do życia je przywrócić a tak mi się coś wydaje że One proszą się aby na spacer je wyprowadzić - Fischer RC4 Asimetric - nie wiem ale wydaje mi się że jest to +- przełom a narty te to taki fun carver GS: 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada Cześć Wszystkie narty "tego typu", które były u nas w domu i przedstawiały jakąś wartość, sentymentalną, poznawczą, historyczną są w jednym z niewielu godnych miejsca dla nart na tej ziemi czyli... u Ciebie. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada (edytowane) A ja już po zdjęciach myślałem, że na ognisku chcesz spalić 😄 Ja tam swoich czerwonych bobo i białych polsportów już nie mam☹️ Edytowane 30 Listopada przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 30 Listopada Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada (edytowane) 27 minut temu, Edwin napisał: A ja już po zdjęciach myślałem, że na ognisku chcesz spalić 😄 Ja tam swoich czerwonych bobo i białych polsportów już nie mam☹️ Jedne były w basenie to drugie w ognisku....niezależnie, na zlot narty będą przygotowane Edytowane 30 Listopada przez Adam ..DUCH 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada 11 minut temu, Adam ..DUCH napisał: niezależnie, na zlot narty będą przygotowane Nie takie stare - buty powinny chyba pasować nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 30 Listopada Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 16 minut temu, Lexi napisał: Nie takie stare - buty powinny chyba pasować nie? Myślę że tak...stary to trzeba dobrze obejrzeć a ja na to czasu nie miałem, na ten moment wiem że okucie wypina we wszystkich możliwych kierunkach, narta jest L,R, ma 195cm, krawędzi jest tyle co fabryka dała, jakieś sprężyny/amortyzatory z przodu i z tyłu, oznaczenie RC wskazuje na profil GS, pełna płyta i nawet nie wiem jak regulować, obite nieco są ale myślę że parametry zachowały.....a to rocznik myślę że z przed 2000...będzie zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada Ma jeszcze takie w piwnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Listopada Udostępnij Napisano 30 Listopada 28 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Myślę że tak...stary to trzeba dobrze obejrzeć a ja na to czasu nie miałem, na ten moment wiem że okucie wypina we wszystkich możliwych kierunkach, narta jest L,R, ma 195cm, krawędzi jest tyle co fabryka dała, jakieś sprężyny/amortyzatory z przodu i z tyłu, oznaczenie RC wskazuje na profil GS, pełna płyta i nawet nie wiem jak regulować, obite nieco są ale myślę że parametry zachowały.....a to rocznik myślę że z przed 2000...będzie zabawa. Super.. musisz się liczyć z tym że przywiozę ci następne do kolekcji - może Cię Iwonka z domu nie wyrzuci.. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi