mlesik Napisano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 18 godzin temu, jurek_h napisał: Chyba muszę przeprosić Lindsey. 14-ste miejsce? To żadne "okrutne baty" ( jak przewidywałem i napisałem) Raczej wielki szacun. To wydaje się nieprawdopodobne . A jednak się stało. Lindsey..... przepraszam. przepraszaj przepraszaj w DH wejdzie do dychy:D ale to będzie maks:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 5 minut temu, mlesik napisał: Mitek, to była pełna asekuracja... zero atakowania co potwierdziła w wywiadzie. Oczywiście nie sądzę żeby z atakowaniem była przynajmniej na razie dużo szybsza. Wg mnie prędzej czy później wydupi i skończy się powrót. Coś jak Hirsher. Cześć Niestety... nie chciałem tego pisać. Czekałem aż ktoś odważniejszy się pojawi... Nie poszedłbym na AC/DC czy Iron Maiden a nawet na GnR teraz... jeżeli wiecie co mam na myśli. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano Czwartek o 12:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:20 (edytowane) vonn niestety przywaliła w treningu DH w Cortinie na samym dole trasy... chyba tylko się poobijała.... Edytowane Czwartek o 12:21 przez mlesik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 14:28 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:28 2 godziny temu, mlesik napisał: na samym dole trasy... może sił zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Czwartek o 16:49 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:49 Albo " kolano" puściło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano Czwartek o 20:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:26 Chyba nic się nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi