Skocz do zawartości

No to czekamy Lindsey...

Gabrik

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Marcos73 napisał:

Paweł, jakoś nie wierzę w powodzenie tego przedsięwzięcia, ale życzę jej wszystkiego dobrego i bezpiecznych zawodów.

pozdro

Marek, ja raczej zastanawiam się dlaczego i jedyne co mi przychodzi do głowy, to jakieś wewnętrzne pragnienie, ponieważ będąc Nią, dla kasy bym tego nie zrobił.

1 godzinę temu, Gabrik napisał:

Marek, ja raczej zastanawiam się dlaczego i jedyne co mi przychodzi do głowy, to jakieś wewnętrzne pragnienie, ponieważ będąc Nią, dla kasy bym tego nie zrobił.

To pewnie a i w dużej mierze główny powód powrotu. Chociaż wiesz - żyjąc na wysokim poziomie - dużo się wydaje. Nagle wpływy się kończą, a trzeba jakoś żyć. Bardzo trudno zrezygnować z luksusu i pewnych przyzwyczajeń, życia bez ograniczeń. Narciarstwo to nie golf, tenis czy piłka nożna.

pozdro

6 godzin temu, Jan napisał:

kiedy przyjedzie do Czarnej Góry ?

Podobno zaraz po zawodach które w końcu da się zorganizować w Zermatt  na razie nieosiągalne 🤣 ale są na tym świecie są rzeczy które nie śniły się fizjologom jak mawia Ferdek 

Edytowane przez Mikoski
  • Haha 1

Co ona  będzie promować?

Lubiłem jej jazdę.

Jednak współczesny sport wyczynowy doprowadzony jest do granic perfekcji.

Decydują niuanse.

Ona to wszystko wie bo już "za jej czasów tak było "  dlatego nie mam pojęcia czego tam szuka.

Edytowane przez jurek_h
  • Like 2

W dniu 29.11.2024 o 17:35, Marcos73 napisał:

To pewnie a i w dużej mierze główny powód powrotu. Chociaż wiesz - żyjąc na wysokim poziomie - dużo się wydaje. Nagle wpływy się kończą, a trzeba jakoś żyć. Bardzo trudno zrezygnować z luksusu i pewnych przyzwyczajeń, życia bez ograniczeń. Narciarstwo to nie golf, tenis czy piłka nożna.

pozdro

Oby ten powrót nie zakończył się równie szybko jak u Marcela Hirschera, który zerwał na treningu więzadła krzyżowe i cały misterny plan poszedł w pi…. .

Pani Lindsey pod koniec kariery również dość często łapała kontuzje o ile mnie pamięć nie myli.

Edytowane przez kordiankw
  • Thanks 1

12 godzin temu, kordiankw napisał:

Oby ten powrót nie zakończył się równie szybko jak u Marcela Hirschera, który zerwał na treningu więzadła krzyżowe i cały misterny plan poszedł w pi…. .

Pani Lindsey pod koniec kariery również dość często łapała kontuzje o ile mnie pamięć nie myli.

Cześć

No teraz doczytałem. Kurde nie chciałem tego w ogóle mówić ani pisać, tak jak nie chcę mówić i pisać o Pani Lindsay. Swoją drogą dlaczego Ona pozostała przy nazwisku męża po rozwodzie...?

A... teraz zerknąłem - Lindsay Vonn już ma lekko przerobioną twarz - więc wiesz Witek, już leci na księżyc... być może Jowisza.

Na GS-ach można jeździć bez problemu w każdych warunkach i w każdym wieku tylko trzeba jeździć z głową. Z pewnością jeżeli ktoś czuje się stary to nie należy jeździć w ogóle. Znam takich co są ledwo po 40 i już osiągnęli ten stan i takich co są (niektórzy niestety byli) po 80 i im to jakoś nie przeszkadzało. Oczywiście nie piszę o sporcie bo tam kontuzja jest wliczona w zabawę jak wysiłek treningowy.

Pozdro

Edytowane przez Mitek