Gabrik Napisano Piątek o 08:59 Udostępnij Napisano Piątek o 08:59 https://www.instagram.com/reel/DCt2kQ9Ascz/?igsh=MTE0dGF3ODB0czBtdw== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 10:21 Udostępnij Napisano Piątek o 10:21 Paweł, jakoś nie wierzę w powodzenie tego przedsięwzięcia, ale życzę jej wszystkiego dobrego i bezpiecznych zawodów. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 10:32 Udostępnij Napisano Piątek o 10:32 1 godzinę temu, Gabrik napisał: https://www.instagram.com/reel/DCt2kQ9Ascz/?igsh=MTE0dGF3ODB0czBtdw== kiedy przyjedzie do Czarnej Góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Piątek o 10:33 Udostępnij Napisano Piątek o 10:33 Teraz, Jan napisał: kiedy przyjedzie do Czarnej Góry ? Wpadnie do mnie do Szczyrku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 10:51 Udostępnij Napisano Piątek o 10:51 17 minut temu, kordiankw napisał: Wpadnie do mnie do Szczyrku. a mnie też kiedyś zapraszałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Piątek o 11:26 Udostępnij Napisano Piątek o 11:26 33 minuty temu, Jan napisał: a mnie też kiedyś zapraszałeś Co ta starość robi z człowiekiem? Dopadnie człowieka taki Niemiec, nazywa się chyba Alzheimer i człowiek za cholerę nie może sobie nic przypomnieć 😜. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 11:41 Udostępnij Napisano Piątek o 11:41 13 minut temu, kordiankw napisał: nic przypomnieć no ale takiej dzikiej czterdziechy to byś w życiu nie zapomniał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Piątek o 11:42 Udostępnij Napisano Piątek o 11:42 Nie dzikiej a ryczącej 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Piątek o 14:53 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 14:53 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Paweł, jakoś nie wierzę w powodzenie tego przedsięwzięcia, ale życzę jej wszystkiego dobrego i bezpiecznych zawodów. pozdro Marek, ja raczej zastanawiam się dlaczego i jedyne co mi przychodzi do głowy, to jakieś wewnętrzne pragnienie, ponieważ będąc Nią, dla kasy bym tego nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 16:35 Udostępnij Napisano Piątek o 16:35 1 godzinę temu, Gabrik napisał: Marek, ja raczej zastanawiam się dlaczego i jedyne co mi przychodzi do głowy, to jakieś wewnętrzne pragnienie, ponieważ będąc Nią, dla kasy bym tego nie zrobił. To pewnie a i w dużej mierze główny powód powrotu. Chociaż wiesz - żyjąc na wysokim poziomie - dużo się wydaje. Nagle wpływy się kończą, a trzeba jakoś żyć. Bardzo trudno zrezygnować z luksusu i pewnych przyzwyczajeń, życia bez ograniczeń. Narciarstwo to nie golf, tenis czy piłka nożna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 17:16 Udostępnij Napisano Piątek o 17:16 (edytowane) 6 godzin temu, Jan napisał: kiedy przyjedzie do Czarnej Góry ? Podobno zaraz po zawodach które w końcu da się zorganizować w Zermatt na razie nieosiągalne 🤣 ale są na tym świecie są rzeczy które nie śniły się fizjologom jak mawia Ferdek Edytowane Piątek o 17:26 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 17:34 Udostępnij Napisano Piątek o 17:34 (edytowane) 5 godzin temu, Jan napisał: no ale takiej dzikiej czterdziechy to byś w życiu nie zapomniał Plotka mówi że ruchomość kończyn dolnych ograniczona 😁 i może być problem 😕 Edytowane Piątek o 17:36 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Sobota o 16:31 Udostępnij Napisano Sobota o 16:31 Lindsey dostanie okrutne baty. Jak załapie się do drugiego przejazdu ( nie wiem w jakiej konkurencji pierwszy raz wystartuje) to będzie sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 16:47 Udostępnij Napisano Sobota o 16:47 15 minut temu, jurek_h napisał: Lindsey dostanie okrutne baty. Jak załapie się do drugiego przejazdu ( nie wiem w jakiej konkurencji pierwszy raz wystartuje) to będzie sukces. Cze Wielkie to może nie, ale raczej będzie to przejazd stricte promocyjny. O ile dojedzie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Sobota o 17:02 Udostępnij Napisano Sobota o 17:02 (edytowane) Co ona będzie promować? Lubiłem jej jazdę. Jednak współczesny sport wyczynowy doprowadzony jest do granic perfekcji. Decydują niuanse. Ona to wszystko wie bo już "za jej czasów tak było " dlatego nie mam pojęcia czego tam szuka. Edytowane Sobota o 17:13 przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 10:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:29 (edytowane) W dniu 29.11.2024 o 17:35, Marcos73 napisał: To pewnie a i w dużej mierze główny powód powrotu. Chociaż wiesz - żyjąc na wysokim poziomie - dużo się wydaje. Nagle wpływy się kończą, a trzeba jakoś żyć. Bardzo trudno zrezygnować z luksusu i pewnych przyzwyczajeń, życia bez ograniczeń. Narciarstwo to nie golf, tenis czy piłka nożna. pozdro Oby ten powrót nie zakończył się równie szybko jak u Marcela Hirschera, który zerwał na treningu więzadła krzyżowe i cały misterny plan poszedł w pi…. . Pani Lindsey pod koniec kariery również dość często łapała kontuzje o ile mnie pamięć nie myli. Edytowane wczoraj o 10:52 przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 12:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:57 Poprostu na starość nie należy jeździć na GSach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano wczoraj o 14:39 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 14:39 1 godzinę temu, Jan napisał: Poprostu na starość nie należy jeździć na GSach Całe szczęście, że robią te oszukane, choć nie wiedzieć czemu część społeczności to negowała/neguje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 18:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:40 (edytowane) 12 godzin temu, kordiankw napisał: Oby ten powrót nie zakończył się równie szybko jak u Marcela Hirschera, który zerwał na treningu więzadła krzyżowe i cały misterny plan poszedł w pi…. . Pani Lindsey pod koniec kariery również dość często łapała kontuzje o ile mnie pamięć nie myli. Cześć No teraz doczytałem. Kurde nie chciałem tego w ogóle mówić ani pisać, tak jak nie chcę mówić i pisać o Pani Lindsay. Swoją drogą dlaczego Ona pozostała przy nazwisku męża po rozwodzie...? A... teraz zerknąłem - Lindsay Vonn już ma lekko przerobioną twarz - więc wiesz Witek, już leci na księżyc... być może Jowisza. Na GS-ach można jeździć bez problemu w każdych warunkach i w każdym wieku tylko trzeba jeździć z głową. Z pewnością jeżeli ktoś czuje się stary to nie należy jeździć w ogóle. Znam takich co są ledwo po 40 i już osiągnęli ten stan i takich co są (niektórzy niestety byli) po 80 i im to jakoś nie przeszkadzało. Oczywiście nie piszę o sporcie bo tam kontuzja jest wliczona w zabawę jak wysiłek treningowy. Pozdro Edytowane 19 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi