a_senior Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 15 minut temu, kordiankw napisał: Swoich nie ścigali. Śmiech śmiechem, ale wesoło nie było. Byłem chory, leżałem w łożku, ale gdy dowiedziałem się co się dzieje, to wysłałem żone na stację by zatankowała do pełna. Udało się, w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 5 godzin temu, grimson napisał: ZOMO Cię nie goniło? Wbrew pozorom w Szczyrku 13.12 nie było śladu milicjanta. Przyjechałem w sobotę 12 i rankiem (pamiętam że ciemno jeszcze było) 13 zjechałem na nartach pod krzesło, ludzi nie było, kupiłem bilet i wjechałem na Skrzyczne, FISu nikt nie pilnował to zjechałem na Doliny gdzie odwiedziłem zaprzyjaźnionego GOPR-owca i tam dopiero dowiedziałem się o stanie wojennym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 4 godziny temu, Lexi napisał: a tylko raz na Nosalu slalom w 74' .. "mój" Gustawo był dopiero drugi.. ja miałem szczęście w grudniu 2000 w Val d Isere na żywo oglądać zwycięstwo "mojego" idola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) 22 minuty temu, Jan napisał: ja miałem szczęście w grudniu 2000 w Val d Isere na żywo oglądać zwycięstwo "mojego" idola Oglądanie na żywo super sprawa,ale jak się ma miejscówkę na trasie (co zwykle nie jest łatwe),a nie w tłumie przy mecie. Widziałem trzy PŚ jeden tylko oglądałem z perspektywy kibica na mecie gdzie oprócz emocji za wiele nie widać, zwłaszcza w GS. Na SG i DH nigdy nie byłem. Edytowane 25 Marca przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Cześć Znakomity i nadzwyczaj trudny GS Pań i piękny pokaz mistrzostwa tych najlepszych. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Znakomity i nadzwyczaj trudny GS Pań i piękny pokaz mistrzostwa tych najlepszych. Pozdro No i kapitalne ujęcia przejazdów z drona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Maryna 7 czas drugiego przejazdu fajna jazda ogólnie sezon taki sobie. Lara drugie zwycięstwo w kolejnym dniu. Brignone udowodniła że jest w tym roku najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 05:33 Udostępnij Napisano Czwartek o 05:33 Cześć GS sprawił panom również wiele problemów. Myślę, że kluczem tam jest jednak specyficzny śnieg, o którym wszyscy zawodnicy mówili - najbardziej chyba nielubiany przez narciarzy bo niby miękki przy plusach a bardzo "chwytny" i "sztywny". Żal na było Verdu bo to znakomity zawodnik ale jakoś nie może uzbierać dwóch przejazdów... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 18:40 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 18:40 Miki jest wielka! To jest fenomen. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 18:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:51 (edytowane) Cześć Panie dały Shiffrin wygrać bo w domu i smutna była, że długo nie jeździła. Widziałeś jak się starały żeby przegrać. Tylko Niemka nie zrozumiała. Do Slokar nie można mieć pretensji bo jechała tak żeby wypaść i jej się nie udało po prostu. A myszkę Miki też lubię oczywiście. Pozdro Edytowane Czwartek o 19:48 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 19:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:52 (edytowane) Cześć A co powiesz o Panach. Loic Meillard drugi przejazd... genialny. Porównując to z bezładną miotaniną Braathena, którego zresztą bardzo lubię, ale pojechał tak jakby w ogóle nie odczytał warunków. Za to szczere gratulacje dla Kristoffersena, któremu z kolei specjalnie nie kibicuję ale cenię za niezwykłą mądrość taktyczną pewność i konsekwencję. Należało mu się jak powiedział Loic. Pozdro PS No to teraz spokojnie możemy oglądać Mistrzostwa Świata w łyżwiarstwie figurowym. Nijaki Malinin... niesamowity poziom. Pozdro Edytowane Czwartek o 20:46 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 05:10 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 05:10 Cze Loic świetny i pewny drugi przejazd, Lucas się pogubił i minął tyczkę. Bardzo niepewna i szarpana jazda. Chyba nie każdy potrafi w tym śniegu jeździć, bo chyba jest inny niż europejski. U Pań Andrea także świetnie pojechała. Zasłużyła na pudło. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 05:27 Udostępnij Napisano Piątek o 05:27 Cześć Tak to był bardzo dobry sezon dla Andrei Slokar. Pamiętasz może, Ona wygrała równoległy 3 sezony temu, tak nagle, później chyba od razu kolejny SL... Pojawiła się nagle gdy Bucik miała ugruntowaną pozycję liderki Słowenek i ... dupa. Dwa sezony absolutnego zera, spadła chyba nawet poza 30. No i teraz się odrodziła a to taka sympatyczna zawodniczka i fajna dziewczyna. Swoją droga jak ktoś ma wątpliwości co do siły potrzebnej w nartach wyczynowych to nich sobie popatrzy na zdjęcia dziewczyn w kostiumach kąpielowych czy w ogóle jakichś innych niż narciarskie, bardziej kobiecych ciuchach. Z facetów mnie osobiście ciszy piękna walka o powrót Muffa-Jeandet. Startował w sezon z numerami powyżej 60 i dał radę, podobnie Daniel Yule. Cieszy również osadzenie się w czołówce GS drugiego Belga, choć nas akurat sukcesy Marchanda i Mease powinny raczej przerażać niż cieszyć no ale u nas jest narciarzy sportowych bez liku ale nie potrafią zdobyć finansowania i swobody. Może olanie struktur i występowanie pod inną flagą jak to zrobiła panna Colturi byłoby receptą, ale do takiej akcji trzeba mieć papiery na jeżdżenie w genach a nie być zwycięzcą dziecięcych slalomów w Białce. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi