mlesik Napisano Wtorek o 19:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:13 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć W pierwszym miał za agresywne ostrzenie, sam się zdziwił, tak wyglądał. A ja oglądam powtórkę DH w Kitzbuchel i przejazdy czołówki. Ale to jest jednak kosmos - jedyne w swoim rodzaju zawody. Pozdro kosmos chociaż w tym roku jakoś mnie nie porwało… brakowało sarrazina. jakos po kitz już mniej zawsze oglądam. za tydzień sam sobie zrobię olimpiadę w Cortinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:23 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:23 Cześć Hehe, no to Cortina będzie miała rekord. Chyba jedyna miejscowość w której trzy razy będą Igrzyska. 😉 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Od wczoraj mam nowego zawodnika💪bo Samuel jakoś tak niemrawie w PS ale Stefano Gross typ nawet w slalomie prawego kija wbija jednak coś mam z tej włoskiej szkoły 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi