a_senior Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 15 minut temu, kordiankw napisał: Swoich nie ścigali. Śmiech śmiechem, ale wesoło nie było. Byłem chory, leżałem w łożku, ale gdy dowiedziałem się co się dzieje, to wysłałem żone na stację by zatankowała do pełna. Udało się, w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 5 godzin temu, grimson napisał: ZOMO Cię nie goniło? Wbrew pozorom w Szczyrku 13.12 nie było śladu milicjanta. Przyjechałem w sobotę 12 i rankiem (pamiętam że ciemno jeszcze było) 13 zjechałem na nartach pod krzesło, ludzi nie było, kupiłem bilet i wjechałem na Skrzyczne, FISu nikt nie pilnował to zjechałem na Doliny gdzie odwiedziłem zaprzyjaźnionego GOPR-owca i tam dopiero dowiedziałem się o stanie wojennym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 4 godziny temu, Lexi napisał: a tylko raz na Nosalu slalom w 74' .. "mój" Gustawo był dopiero drugi.. ja miałem szczęście w grudniu 2000 w Val d Isere na żywo oglądać zwycięstwo "mojego" idola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) 22 minuty temu, Jan napisał: ja miałem szczęście w grudniu 2000 w Val d Isere na żywo oglądać zwycięstwo "mojego" idola Oglądanie na żywo super sprawa,ale jak się ma miejscówkę na trasie (co zwykle nie jest łatwe),a nie w tłumie przy mecie. Widziałem trzy PŚ jeden tylko oglądałem z perspektywy kibica na mecie gdzie oprócz emocji za wiele nie widać, zwłaszcza w GS. Na SG i DH nigdy nie byłem. Edytowane 25 Marca przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Cześć Znakomity i nadzwyczaj trudny GS Pań i piękny pokaz mistrzostwa tych najlepszych. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Znakomity i nadzwyczaj trudny GS Pań i piękny pokaz mistrzostwa tych najlepszych. Pozdro No i kapitalne ujęcia przejazdów z drona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Maryna 7 czas drugiego przejazdu fajna jazda ogólnie sezon taki sobie. Lara drugie zwycięstwo w kolejnym dniu. Brignone udowodniła że jest w tym roku najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca Cześć GS sprawił panom również wiele problemów. Myślę, że kluczem tam jest jednak specyficzny śnieg, o którym wszyscy zawodnicy mówili - najbardziej chyba nielubiany przez narciarzy bo niby miękki przy plusach a bardzo "chwytny" i "sztywny". Żal na było Verdu bo to znakomity zawodnik ale jakoś nie może uzbierać dwóch przejazdów... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Marca Autor Udostępnij Napisano 27 Marca Miki jest wielka! To jest fenomen. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca (edytowane) Cześć Panie dały Shiffrin wygrać bo w domu i smutna była, że długo nie jeździła. Widziałeś jak się starały żeby przegrać. Tylko Niemka nie zrozumiała. Do Slokar nie można mieć pretensji bo jechała tak żeby wypaść i jej się nie udało po prostu. A myszkę Miki też lubię oczywiście. Pozdro Edytowane 27 Marca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca (edytowane) Cześć A co powiesz o Panach. Loic Meillard drugi przejazd... genialny. Porównując to z bezładną miotaniną Braathena, którego zresztą bardzo lubię, ale pojechał tak jakby w ogóle nie odczytał warunków. Za to szczere gratulacje dla Kristoffersena, któremu z kolei specjalnie nie kibicuję ale cenię za niezwykłą mądrość taktyczną pewność i konsekwencję. Należało mu się jak powiedział Loic. Pozdro PS No to teraz spokojnie możemy oglądać Mistrzostwa Świata w łyżwiarstwie figurowym. Nijaki Malinin... niesamowity poziom. Pozdro Edytowane 27 Marca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Marca Autor Udostępnij Napisano 28 Marca Cze Loic świetny i pewny drugi przejazd, Lucas się pogubił i minął tyczkę. Bardzo niepewna i szarpana jazda. Chyba nie każdy potrafi w tym śniegu jeździć, bo chyba jest inny niż europejski. U Pań Andrea także świetnie pojechała. Zasłużyła na pudło. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Cześć Tak to był bardzo dobry sezon dla Andrei Slokar. Pamiętasz może, Ona wygrała równoległy 3 sezony temu, tak nagle, później chyba od razu kolejny SL... Pojawiła się nagle gdy Bucik miała ugruntowaną pozycję liderki Słowenek i ... dupa. Dwa sezony absolutnego zera, spadła chyba nawet poza 30. No i teraz się odrodziła a to taka sympatyczna zawodniczka i fajna dziewczyna. Swoją droga jak ktoś ma wątpliwości co do siły potrzebnej w nartach wyczynowych to nich sobie popatrzy na zdjęcia dziewczyn w kostiumach kąpielowych czy w ogóle jakichś innych niż narciarskie, bardziej kobiecych ciuchach. Z facetów mnie osobiście ciszy piękna walka o powrót Muffa-Jeandet. Startował w sezon z numerami powyżej 60 i dał radę, podobnie Daniel Yule. Cieszy również osadzenie się w czołówce GS drugiego Belga, choć nas akurat sukcesy Marchanda i Mease powinny raczej przerażać niż cieszyć no ale u nas jest narciarzy sportowych bez liku ale nie potrafią zdobyć finansowania i swobody. Może olanie struktur i występowanie pod inną flagą jak to zrobiła panna Colturi byłoby receptą, ale do takiej akcji trzeba mieć papiery na jeżdżenie w genach a nie być zwycięzcą dziecięcych slalomów w Białce. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) Fatalny koniec chyba najlepszego sezonu w karierze dla Fede. A igrzyska w domu za niecały rok Edytowane 18 godzin temu przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Cześć No niestety słyszałem już i co tu pisać... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi