Marcos73 Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 51 minut temu, Jan napisał: jesteś teraz w Sestriere ? Nie - skąd. Doceniam fakt, że mamy jeszcze telewizję i żyję właśnie teraz. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Niesamowity wynik, alpejka z USA zapisze się na kartach historii i jej wynik długo będzie nie do pobicia. Narciarka kompletna, chylę głowę i cieszę się że mogłem być tego świadkiem. pozdro Mikaela jak Sebastian Kawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 3 godziny temu, jurek_h napisał: Mikaela jak Sebastian Kawa. Cześć A Pan Sebastian też po ciężkiej kontuzji zdobywał laury... Wkurwiające nieco, że nic o tym jako społeczeństwo nie wiemy a zajmujemy się takimi śmieciami jak wilk i siarka. Widziałem wczorajszą niemoc w GS i dzisiejszą moc w niemocy w SL. Fajna dziewczyna. Ale ta młoda Szwedka - 2005 - to jest power... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Osiągnięcie Mikaeli jest niewiarygodne. Jest genialna. Po prostu w tej branży najlepsza. |Jej wzruszenie po setnej wygranej położyło mnie na kolana. Chyba niepotrzebnie porównałem to do szybownictwa gdzie zupełnie inne predyspozycje są decydujące. Zawsze uwielbiałem i uwielbiam jej kocie czucie nart. Mam nadzieję na jeszcze wiele jej zwycięstw. Szacun dla Miśki!!! Edytowane 23 Lutego przez jurek_h 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) 59 minut temu, jurek_h napisał: Osiągnięcie Mikaeli jest niewiarygodne. Jest genialna. Po prostu w tej branży najlepsza. |Jej wzruszenie po setnej wygranej położyło mnie na kolana. Chyba niepotrzebnie porównałem to do szybownictwa gdzie zupełnie inne predyspozycje są decydujące. Zawsze uwielbiałem i uwielbiam jej kocie czucie nart. Mam nadzieję na jeszcze wiele jej zwycięstw. Szacun dla Miśki!!! Cześć Psychika Pani Shiffrin jest jakimś absolutnym kosmosem. To, że Ona jeździ jak jeździ to wiemy ale, że jeździ tak jak jeździ pod tak nieprawdopodobną presją nie jest normalne. Fajnie, że tak się ułożyło, że ta presja zeszła w tak nieoczekiwanym momencie. SL pod nią jakby nie było idealny i pomimo tylu ograniczeń pojechane... Mamy do czynienia z wielką historią narciarstwa!!! Pozdro Edytowane 23 Lutego przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 8 godzin temu, Paw napisał: Nigdy nie byłem wielkim fanem Miśki ale wielki wielki szacun. Świetna jazda. Katarina fajnie pojechała niestety trochę zabrakło. Szkoda Rast, Zrinka potwierdziła że jeździ świetnie, Moltzan ta Pani mi się podoba😀Oehlund rocznik 2005 fantastyczny II przejazd Odermatt jak zwykle w SG fajnie że Paris w końcu coś pojechał Paris - mój ulubiony heavyweight. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego W dniu 23.02.2025 o 07:58, Mitek napisał: Cześć To znaczy? Pozdro Tutaj jest taki głośny wywiad z Wierietielnym. Poczytaj sobie. On tam mówi jak oni (Wierietielny i Kowalczyk) widzieli dalszą pracę z biegami na poziomie kadry. https://sport.tvp.pl/84627053/spowiedz-aleksandra-wierietielnego-serce-sie-kraje-kiedy-na-to-patrze 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano Sobota o 19:24 Udostępnij Napisano Sobota o 19:24 W końcu Krzyś wygrał, Brazylia na podium, słabo słabiutko Odermatt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 19:45 Udostępnij Napisano Sobota o 19:45 20 minut temu, Paw napisał: W końcu Krzyś wygrał, Brazylia na podium, słabo słabiutko Odermatt 3 a Polacy na jakich miejscach się uplasowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 19:51 Udostępnij Napisano Sobota o 19:51 6 minut temu, Jan napisał: a Polacy na jakich miejscach się uplasowali ? Tuż za pudłem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 20:06 Udostępnij Napisano Sobota o 20:06 41 minut temu, Paw napisał: Odermatt na każdej szopie tylko ten Odermatt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 20:13 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 20:13 21 minut temu, kordiankw napisał: Tuż za pudłem. Podobnie jak Niemcy😉. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 20:32 Udostępnij Napisano Sobota o 20:32 18 minut temu, Marcos73 napisał: Podobnie jak Niemcy😉. pozdro Cześć No akurat dzisiaj Emma Aicher wygrała w znakomitym stylu i potwierdziła, że jest wyjątkowym talentem. Za dwa czy trzy lata kula jak nic. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 20:44 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 20:44 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć No akurat dzisiaj Emma Aicher wygrała w znakomitym stylu i potwierdziła, że jest wyjątkowym talentem. Za dwa czy trzy lata kula jak nic. Pozdro Nie oglądałem, to niewiem jakie wyniki były. Dotyczyło dzisiejszego występu męskiej części niemieckiej reprezentacji. Po prostu wkurwiają mnie takie docinki. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 21:55 Udostępnij Napisano Sobota o 21:55 1 godzinę temu, Jan napisał: na każdej szopie tylko ten Odermatt Na każdym zdjęciu, każdy widzi to co chce 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 07:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:46 (edytowane) 11 godzin temu, Marcos73 napisał: Nie oglądałem, to niewiem jakie wyniki były. Dotyczyło dzisiejszego występu męskiej części niemieckiej reprezentacji. Po prostu wkurwiają mnie takie docinki. pozdro Cześć No niestety Niemcom został praktycznie tylko Strasser. Muszą czekać na nowe pokolenie, podobnie jak Francuzi. My mamy przynajmniej spokój bo nie mamy na co czekać ani czego wspominać. Choć wczoraj akurat 3 Niemców było w 30, w tym walczący z niemocą już od dłuższego czasu Luitz. Pozdro Edytowane wczoraj o 07:54 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 08:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:05 Za 10 min masz SL na E1. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 08:12 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:12 2 minuty temu, Mitek napisał: Za 10 min masz SL na E1. Pozdro Czekam właśnie, ale oglądałem powtórkę GS z wczoraj. Szkoda Verdu, bo 1-szy przejazd świetny zważywszy na numer startowy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 08:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:28 (edytowane) Cześć Tak. I drugi też mógł być taki, bo tam już chyba warunki zdegradowanego stoku niewiele się zmieniały. Ale... pierwszy ustawiała trener Verdu... Też mu bardzo kibicowaliśmy. Pozdro Edytowane wczoraj o 08:28 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi