Skocz do zawartości

PŚ 2024/2025

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, jurek_h napisał:

Mikaela jak Sebastian Kawa.

Cześć

A Pan Sebastian też po ciężkiej kontuzji zdobywał laury... Wkurwiające nieco, że nic o tym jako społeczeństwo nie wiemy a zajmujemy się takimi śmieciami jak wilk i siarka.

Widziałem wczorajszą niemoc w GS i dzisiejszą moc w niemocy w SL. Fajna dziewczyna.

Ale ta młoda Szwedka - 2005 - to jest power...

Pozdro

• Like 1

Osiągnięcie Mikaeli jest niewiarygodne. Jest genialna. Po prostu w tej branży najlepsza. |Jej wzruszenie po setnej wygranej położyło mnie na kolana. Chyba niepotrzebnie porównałem to do szybownictwa gdzie zupełnie inne predyspozycje są decydujące. Zawsze uwielbiałem i uwielbiam jej kocie czucie nart. Mam nadzieję na jeszcze wiele jej zwycięstw. Szacun dla Miśki!!! 

Edytowane przez jurek_h
  • Like 3

59 minut temu, jurek_h napisał:

Osiągnięcie Mikaeli jest niewiarygodne. Jest genialna. Po prostu w tej branży najlepsza. |Jej wzruszenie po setnej wygranej położyło mnie na kolana. Chyba niepotrzebnie porównałem to do szybownictwa gdzie zupełnie inne predyspozycje są decydujące. Zawsze uwielbiałem i uwielbiam jej kocie czucie nart. Mam nadzieję na jeszcze wiele jej zwycięstw. Szacun dla Miśki!!! 

Cześć

Psychika Pani Shiffrin jest jakimś absolutnym kosmosem. To, że Ona jeździ jak jeździ to wiemy ale, że jeździ tak jak jeździ pod tak nieprawdopodobną presją nie jest normalne. Fajnie, że tak się ułożyło, że ta presja zeszła w tak nieoczekiwanym momencie. SL pod nią jakby nie było idealny i pomimo tylu ograniczeń pojechane...

Mamy do czynienia z wielką historią narciarstwa!!!

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Like 1

8 godzin temu, Paw napisał:

Nigdy nie byłem wielkim fanem Miśki ale wielki wielki szacun. Świetna jazda. Katarina fajnie pojechała  niestety trochę zabrakło. Szkoda Rast, Zrinka potwierdziła że jeździ świetnie, Moltzan ta Pani mi się podoba😀Oehlund rocznik 2005 fantastyczny II przejazd

Odermatt jak zwykle w SG fajnie że Paris w końcu coś pojechał

Paris - mój ulubiony heavyweight.

W dniu 23.02.2025 o 07:58, Mitek napisał:

Cześć

To znaczy?

Pozdro

Tutaj jest taki głośny wywiad z Wierietielnym. Poczytaj sobie.

On tam mówi jak oni (Wierietielny i Kowalczyk) widzieli dalszą pracę z biegami na poziomie kadry.

https://sport.tvp.pl/84627053/spowiedz-aleksandra-wierietielnego-serce-sie-kraje-kiedy-na-to-patrze

• Like 1
  • Thanks 2