mlesik Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia W dniu 28.01.2025 o 19:09, Mitek napisał: Cześć W pierwszym miał za agresywne ostrzenie, sam się zdziwił, tak wyglądał. A ja oglądam powtórkę DH w Kitzbuchel i przejazdy czołówki. Ale to jest jednak kosmos - jedyne w swoim rodzaju zawody. Pozdro Rozwiń kosmos chociaż w tym roku jakoś mnie nie porwało… brakowało sarrazina. jakos po kitz już mniej zawsze oglądam. za tydzień sam sobie zrobię olimpiadę w Cortinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Cześć Hehe, no to Cortina będzie miała rekord. Chyba jedyna miejscowość w której trzy razy będą Igrzyska. 😉 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Od wczoraj mam nowego zawodnika💪bo Samuel jakoś tak niemrawie w PS ale Stefano Gross typ nawet w slalomie prawego kija wbija jednak coś mam z tej włoskiej szkoły 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Cześć No niestety nie były to zawody dla Kolegi. Mnie osobiście, żal był Strassra - to bardzo sympatyczny i taki dokładny zawodnik. Za to Feller nareszcie, i to na tak trudnej nawierzchni pokazał, że potrafi swoje szaleńcze zapędy trochę opanować. no i bardzo cieszy znakomity przejazd Hallberga. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Mikaela na razie powolutku. Widać nie jest latwo wrócić po przecięciu mięśni brzucha:/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Mikaela pojechała słabo ale..... jeszcze trochę czau do mistrzostw. W SL kobiet będzie chyba wiele faworytek trudno przewidzieć kto ma największe szanse. Ja kibicuje Liensberger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) A Saalbach pierwsze medale już rozdane. Loteryjne zawody... Swoją drogą ciekawe w jakiej konkurencji Szwajcaria nie zdobędzie anie jednego medalu...? Pozdro Edytowane 4 Lutego przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 4.02.2025 o 20:44, Mitek napisał: A Saalbach pierwsze medale już rozdane. Loteryjne zawody... Swoją drogą ciekawe w jakiej konkurencji Szwajcaria nie zdobędzie anie jednego medalu...? Pozdro Rozwiń Zawody jak zawody ale to co wyczyniał Domański przejdzie do historii😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 5.02.2025 o 08:49, Peter napisał: Zawody jak zawody ale to co wyczyniał Domański przejdzie do historii😄 Rozwiń ale Piotr Habdas pokonał Rivera Radamusa - brawa dla Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 5.02.2025 o 08:49, Peter napisał: Zawody jak zawody ale to co wyczyniał Domański przejdzie do historii😄 Rozwiń Cześć Ale on daje show przy równoległych zawsze. Sprawia wrażenie jakby komentował zawody z Marsa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 5.02.2025 o 09:17, Jan napisał: ale Piotr Habdas pokonał Rivera Radamusa - brawa dla Polski Rozwiń Wg. Domańskiego to nie był Habdas tylko Sarzyński a tak w ogóle wygrali Szwedzi😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 5.02.2025 o 10:27, Peter napisał: Wg. Domańskiego to nie był Habdas tylko Sarzyński a tak w ogóle wygrali Szwedzi😄 Rozwiń akurat oglądałem na innym kanale gdzie komentował Marco Büchel i bardzo pozytywnie o Habdasie się wypowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Tak Habdas całkiem dobrze pojechał, jako jedyny z naszej czwórki. Duży błąd, prawie upadek Radamusa był wymuszony dobrą jazdą Polaka, tak że to polskie mini-zwycięstwo jest w pełni zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Cześć Oba SG trudne ale męski super trudny. Co ciekawe i na takiej imprezie znakomite trudny ale nie niebezpieczny. Marco zabił! W niedzielę mam nadzieję na dobre zawody... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Dla leniwych terminarz MŚ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) Cześć Edwin prześlij frustratom od 6-paków z Naszej Klasy, bo nie sądzę by wiedzieli, że trwają. 😉 Pozdro Edytowane 7 Lutego przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Widać że Austriacy dobrze potrenowali na trasach SG/DH i to widać po wynikach zarówno Panów jak i Pań. Odermat pozamiatał Brignione również doskonała i stabilna forma. Czy wiecie co z Vonn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Słabo Włoszki w dzisiejszym DH. Brawo Ledecki. Austria znowu z medalem no i ta Amerykanka łał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Uwielbiam Alpejskie Mistrzostwa Świata i miny tych którzy porozdawali medale przed rozegraniem poszczególnych konkurencji 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Odermatt gorzej to Franio lepiej. Austriacy znowu znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego W dniu 9.02.2025 o 11:09, Paw napisał: Odermatt gorzej to Franio lepiej. Austriacy znowu znakomicie Rozwiń No to jednak Franjo wygrywa, ciekawe czy Ukraińcy dojadą do mety. Polacy nie mieli kogo wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego W dniu 9.02.2025 o 11:37, Jan napisał: No to jednak Franjo wygrywa, ciekawe czy Ukraińcy dojadą do mety. Polacy nie mieli kogo wystawić Rozwiń Świetny zjazd, świetna trasa, świetna atmosfera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego W dniu 10.02.2025 o 14:52, mlesik napisał: świetna trasa, Rozwiń wiem - zjeżdżałem nią nie jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego W dniu 9.02.2025 o 11:09, Paw napisał: Odermatt gorzej to Franio lepiej. Austriacy znowu znakomicie Rozwiń Kurcze, jakoś źle przeczytałem nagłówki i zrozumiałem, że Marco 3 złota zdobył, a potem oglądam zjazd i WTF? Tzn spoko, że młody wygrał, należało mu się. Tylko było zdziwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego W dniu 10.02.2025 o 14:52, mlesik napisał: Świetny zjazd, świetna trasa, świetna atmosfera. Rozwiń Cześć Tak. Wierz mi Mlesik, że atmosfera zawodów była genialna. W takim tłoku jeszcze nigdy nie jeździliśmy na nartach. Krichsmyer znakomity. Austriacy znali każda minimuldke na trasie. A jak się darli jak Odermatt przegrał to było słychać nawet kilometr dalej... Organizacyjnie znakomicie, ludzi tysiące ale poza strefa mety wszystko można było oglądać beż biletów trasowych. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi