Mikoski Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia (edytowane) 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A ktoś w ogóle oglądał DH i SG w Beaver Creek? Szkoda, że ESport wolał jakieś bzdury bo zawody były znakomite i bardzo ciekawe a realizacja z dronów genialna!! Wyniki są na FIS-SKI. Pozdro Oglądałem na austriackim kanale ORF1, drony robią robotę oddają dynamikę i prędkość. Był wywiad z Kilde który w tym sezonie nie ma szans na powrót a czy w przyszłym to się okaże. Opowiadał też o Mikaeli nie wygląda to zaciekawo 😕 przerwa chyba będzie dłuższa. https://www.instagram.com/mikaelashiffrin/reel/DDAtjbeyYoO/?locale=pl&hl=am-et Edytowane 8 Grudnia przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia dawno mnie tu nie było... Beaver Creek fantastyczna jazda Brathena - facet wraca z takim gazem że jak tylko poprawi numer startowy będzie głównym faworytem. Mój ulubiony Henryczek popracował fizycznie w lecie i od razu widać że potrafi jeździć. Odermatt jakoś strasznie niepewnie bo zarówno i DH jak i SG jechał z przygodami co w poprzednim sezonie się nie przytrafiało. A teraz już dwa DNFy w GS - szok... Z ploteczek - Shiffrin z raną od wbitego talerzyka od kijka (najbardziej prawdopodobna przyczyna) ale rana głęboka, mięsień uszkodzony więc może być miesiąc w plecy. Na razie ledwo chodzi. Kilde dostał pozwolenie na jazdę luźną po stoku - on wróci dopiero w przysłżym sezonie, Hirshera szkoda bo niewinnie stanął na wewnętrznej i dostało kolano strzała. A Vonn wystartowała w zawodach fis w cooper mountain i powiedziała że się zwiezie. Zwiozła się w połowę dość silnej stawki bo z powodu odwołanych zawodów w Kanadzie trochę było dziewczyn z PŚ. Marynie władowała. Jednak 40 lat na karku - max 10-15 miejsce za miesiąc w PŚ. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Cześć Tak zawody znakomite. Niestety DH nie widziałem bo Eurosport nie dał w awizowanym terminie i nie puścili powtórki - dla mnie to total! A SG tak ustawiony, że liczyło się doświadczenie w rozpoznaniu trasy i chyba część nie zdała egzaminu i/albo niedoszacowała prędkości. Odermatt zmężniał i stracił gibkość, stał się ociążały i wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Odermatt zmężniał i stracił gibkość, stał się ociążały i wolny Akurat sylwetka chyba podobna - ale z czegoś gorsze czucie śniegu musi wynikać. Wykup sobie playera wtedy studio i kwalifikacje skoków Cię ominą:) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 6 godzin temu, mlesik napisał: dawno mnie tu nie było... No fakt 😄pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Tak zawody znakomite. Niestety DH nie widziałem bo Eurosport nie dał w awizowanym terminie i nie puścili powtórki - dla mnie to total!y Dlatego wykupiłem pakiet na Playerze, żeby się nie wkurzać na Eurosport. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 15 godzin temu, labas napisał: Dlatego wykupiłem pakiet na Playerze, żeby się nie wkurzać na Eurosport. najlepiej kibicowac na miejscu 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia Budka startowa GS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 23 godziny temu, Jan napisał: Budka startowa GS Startujesz jako trial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia No ale chłopaki dostali warunki do jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 12 minut temu, Mitek napisał: No ale chłopaki dostali warunki do jazdy... Też nie narzekam 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 34 minuty temu, kordiankw napisał: Też nie narzekam 😀 Można już jeździć po zbójnickiej kupie? Czy na razie tylko wyjazdy turystyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Jestem na COS. Na szczyrkowskiej mieli mały niewypał, bo z powodu wiatru ruszyli dopiero o 10. Ale widzę z kanapy, że kanapa na ZK jeździ już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Godzinę temu, Mikoski napisał: Można już jeździć po zbójnickiej kupie? Czy na razie tylko wyjazdy turystyczne? Damian specjalnie dla ciebie przebiłem się na ZK 😀. I taki warun na Małym Skrzycznem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 18 minut temu, kordiankw napisał: Damian specjalnie dla ciebie przebiłem się na ZK 😀. I taki warun na Małym Skrzycznem Wygląda zacnie👍 zawsze lubiłem trasę z Małego Skrzycznego najlepiej na sam dół do Soliska lub Czyrnej jest co jechać coś około 4 km lub nawet więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia (edytowane) 40 minut temu, kordiankw napisał: Damian specjalnie dla ciebie przebiłem się na ZK 😀. I taki warun na Małym Skrzycznem Może się jutro wybiorę na COS na kamerach wygląda dobrze i zero ludzi, muszę namówić córkę na pobudkę o 7 rano 😜 Edytowane 14 Grudnia przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 22 minuty temu, Mikoski napisał: Wygląda zacnie👍 zawsze lubiłem trasę z Małego Skrzycznego najlepiej na sam dół do Soliska lub Czyrnej jest co jechać coś około 4 km lub nawet więcej. Było co jechać, było - myślisz o Polankach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia (edytowane) 8 minut temu, Mitek napisał: Było co jechać, było - myślisz o Polankach...? Cześć Właściwie warianty zjazdów były mi obojętne każdy ciekawy jak był śnieg i każdy długi jak na polskie warunki. Niebieskie warianty czy czerwone mają swój urok. Znasz to na pamięć i imprezy w Akwarium 😁 Pozdro Edytowane 14 Grudnia przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia (edytowane) Cześć No ja właśnie zdecydowanie lubiłem Polanki - były chyba najdłuższe. Jedynka już krótsza, no bo była stromsza, chyba, że się jechało trawersami ale te niespodzianki, rowy w poprzek, krzaki, czy drogi. To były trasy... Jak ja patrzę teraz na te wyrównane spychami pola to mnie po prostu wstrząsa. Odechciewa się iść na narty. Pozdro Edytowane 14 Grudnia przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć No ja właśnie zdecydowanie lubiłem Polanki - były chyba najdłuższe. Jedynka już krótsza, no bo była stromsza, chyba, że się jechało trawersami ale te niespodzianki, rowy w poprzek, krzaki, czy drogi. To były trasy... Pozdro A wariant z małego przeskok na 7 i zjazd do Soliska bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia (edytowane) 17 minut temu, Mikoski napisał: A wariant z małego przeskok na 7 i zjazd do Soliska bajka. Cześć Z 7 po płaskim odcinku można było jeszcze wydłużyć przejeżdżając pod wyciągiem - koło takiego domku - i wtedy do Cielętnika dojeżdżałeś od tyłu. to chyba była 6 czy coś takiego... Edytowane 14 Grudnia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć Z 7 po płaskim odcinku można było jeszcze wydłużyć przejeżdżając pod wyciągiem - koło takiego domku - i wtedy do Cielętnika dojeżdżałeś od tyłu. to chyba była 6 czy coś takiego... Domek stoi do dzisiaj , po Akwarium nie ma śladu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia (edytowane) NIEPRAWDOPODOBNE ZAWODY!!! Odermatt jednak coś udowodnił, no i Luca Aerni....Przeskoczyć 58 pozycji... Edytowane 14 Grudnia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2 godziny temu, kordiankw napisał: Damian specjalnie dla ciebie przebiłem się na ZK 😀. I taki warun na Małym Skrzycznem Jutro też będziesz na COS? chyba się wybiorę , córka odmówiła więc będę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia (edytowane) 24 minuty temu, Mikoski napisał: Jutro też będziesz na COS? chyba się wybiorę , córka odmówiła więc będę sam. Będę, dziś trochę pojeżdżone. ps. COS rusza o 9:00 Edytowane 14 Grudnia przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi