kordiankw Napisano 23 Listopada Udostępnij Napisano 23 Listopada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada (edytowane) Żegnaj letni sezonie. Witaj zimo... Edytowane 24 Listopada przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Listopada Udostępnij Napisano 24 Listopada Witold co to jest na tych zdjęciach? Flora Point odjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Listopada Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada Godzinę temu, Mitek napisał: Witold co to jest na tych zdjęciach? Flora Point odjechał? Tak. Tam co roku na Boże Narodzenie i Wielkanoc jest taki odjazd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia Kilka kiczy z przedświątecznego Krakowa zrobione starym smartfonem (nowszy padł). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia Godzinę temu, a_senior napisał: (nowszy padł). Bo to była "dobra zmiana". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2 godziny temu, a_senior napisał: Kilka kiczy z przedświątecznego Krakowa zrobione starym smartfonem (nowszy padł). ja już nie mogę się doczekać, jak to przed Świętami będzie serwowany falafel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 16 minut temu, grimson napisał: ja już nie mogę się doczekać, jak to przed Świętami będzie serwowany falafel. A u mnie na kolacji wigilijnej tradycyjnie 12 potraw. To wolny kraj i każdy je co lubi 🤣. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 1 godzinę temu, grimson napisał: ja już nie mogę się doczekać, jak to przed Świętami będzie serwowany falafel. Tzw. Świąteczny Model Ksenofobiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2 godziny temu, grimson napisał: ja już nie mogę się doczekać, jak to przed Świętami będzie serwowany falafel. Falafel to na 3 Króli, Mędrcy ze Wschodu lubią takie klimaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia Godzinę temu, Mitek napisał: Tzw. Świąteczny Model Ksenofobiczny. skoro religia katolicka jest be, to islam będzie cacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 4 godziny temu, Lexi napisał: Bo to była "dobra zmiana". Ta dobra zmiana nazywa się Samsung S22. 🙂 Padła antena GSM. Pewnie stykologia, bo czasem działa czasem nie. Ale szykuje się "lepsza zmiana" - Samsung S23 od Aniołka. A dobra zmiana pójdzie do naprawy. Nawet sam się do niej jako śrubkolog przymierzałem: podgrzanie tyłu telefonu do 65 stopni, podważenie i zdjęcie pokrywy... ale odpuściłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 9 minut temu, a_senior napisał: Samsung S23 To już wypas znaczy że ma sie co zepsuć... Ja i moja żona "dojeżdżamy" przeważnie iphony po dzieciach .. w tym roku żona "dostanie" starą 14 syna.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: To już wypas znaczy że ma sie co zepsuć... Ja i moja żona "dojeżdżamy" przeważnie iphony po dzieciach .. w tym roku żona "dostanie" starą 14 syna.. Etui z górami za 20pln i prezent na gwiazdkę z głowy. Ty to się potrafisz ustawić. Tylko czy Ewa na to pójdzie...? Stres jest bo albo radość albo cichy Sylwek. Pozdro Edytowane 11 Grudnia przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia Godzinę temu, Mitek napisał: Etui z górami za 20pln i prezent na gwiazdkę z głowy. Ty to się potrafisz ustawić. Tylko czy Ewa na to pójdzie...? Stres jest bo albo radość albo cichy Sylwek. Pozdro Mam w zanadrzu jeszcze fikuśne skarpety od Smartwool - idealne do górskich butów na zimę.. ale na ten moment z łażenia nici.. kontuzja - skarpety babunia będzie w bamboszach nosić. 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi