Mitek Napisano Wtorek o 22:54 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:54 11 minut temu, .Beata. napisał: Nic mi więcej nie potrzeba… I tego wszystkim życzę. A prostota sukni jest przepięknym dopełnieniem Twojej osoby Beatko... Pozdrowionka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Wtorek o 22:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:56 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Akurat to zdanie jest absolutnie nieprawdziwe - Ty lubisz szukać dziury w całym to przemyśl i napisz dlaczego. A czy to na święta czy bez święta ja zawsze wszystkiego najlepszego życzę wszystkim. Oczywiście są wyjątki ale to tylko skrajności i dewiacje. Pozdro Oczywiści, że nieprawdziwe. Po to je napisałem, aby ktoś zripostował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Środa o 10:11 Udostępnij Napisano Środa o 10:11 14 godzin temu, Jan napisał: wesołych Andrzeju a tą choinkę to już chyba postowałeś jakieś 15 lat temu Prawie tę samą. 🙂 Oto historia naszych choinek. Kiedy zrobione zdjęcie można sprawdzić wyświetlając dane zdjęcia. Pierwsze zdjęcie ok. 1980 r. Wielu lat brakuje, ale ta sprzed 15 lat jest. 🙂 https://goo.gl/photos/HNfrATgSsK7Tnsjo8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Środa o 10:13 Udostępnij Napisano Środa o 10:13 11 godzin temu, .Beata. napisał: Nic mi więcej nie potrzeba… I tego wszystkim życzę. Jak to zrobiłaś, że dziecko dopiero co urodzone, a figura mamy jak u nastolatki. Bo że to babcia to nie uwierzę. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Środa o 12:03 Udostępnij Napisano Środa o 12:03 Zdrowych, radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Życzę. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Środa o 12:06 Udostępnij Napisano Środa o 12:06 2 minuty temu, moruniek napisał: Zdrowych, radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Życzę. Tyle prezentów pod choinkę to ja rozumiem …. Ja poproszę -2 do końca marca 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 14:00 Udostępnij Napisano Środa o 14:00 3 godziny temu, a_senior napisał: Jak to zrobiłaś, że dziecko dopiero co urodzone, a figura mamy jak u nastolatki. Bo że to babcia to nie uwierzę. 🙂 Mnie też dość trudno w to jeszcze uwierzyć, a że to wnuczek, więc babcia - choć bardziej żona dziadka 😉 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Środa o 19:35 Udostępnij Napisano Środa o 19:35 No to do wszystkich: jako to w Istebnyj godajom... >> Na szczynści, na zdrowiy, na tyn Nowy Rok! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Środa o 20:27 Udostępnij Napisano Środa o 20:27 51 minut temu, mig napisał: No to do wszystkich: jako to w Istebnyj godajom... >> Na szczynści, na zdrowiy, na tyn Nowy Rok! Żeb się wom darzyło żyto, pszenica i koniom obrok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Środa o 22:17 Udostępnij Napisano Środa o 22:17 10 godzin temu, KrzysiekK napisał: Tyle prezentów pod choinkę to ja rozumiem …. Ja poproszę -2 do końca marca 😉 Młodemu Mikołaj przyniósł nowe buty narciarskie, pewnie z intencją by jeździł na nartach. Ja dostałem nowe perfumy, mam leżeć i pachnieć 😉 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 05:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:08 6 godzin temu, moruniek napisał: Młodemu Mikołaj przyniósł nowe buty narciarskie, pewnie z intencją by jeździł na nartach. Ja dostałem nowe perfumy, mam leżeć i pachnieć 😉 ? Masz jeździć i pachnieć 😉 Tylko ja nieogolony inauguruje sezon narciarski, jak @Gabrikjuz zauważył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 09:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:49 11 godzin temu, moruniek napisał: Młodemu Mikołaj przyniósł nowe buty narciarskie, pewnie z intencją by jeździł na nartach. Ja dostałem nowe perfumy, mam leżeć i pachnieć 😉 ? Yyyy no wiesz, lepiej nie leż, raczej pachnij i działaj… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 12:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:05 Najlepszego wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu Najlepszego poświątecznie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi