wamor Napisano Czwartek o 13:17 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:17 Cześć, mam problem, który mnie denerwuje już od dawna – wiecznie zimne ręce i stopy, nawet jak w domu jest ciepło. Nie wiem, czy to kwestia krążenia, czy coś innego, ale chciałabym się tego pozbyć. Ktoś się z tym uporał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 14:03 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:03 To niedoczynnosc tarczycy. https://www.skiforum.pl/topic/71186-niedoczynnosc-tarczycy/?do=findComment&comment=746606 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadlar Napisano Piątek o 08:35 Udostępnij Napisano Piątek o 08:35 Hej, to może być problem z krążeniem albo niedobór żelaza. Ja miałam ten sam kłopot, a po suplementacji żelaza i witaminy C było dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 14:41 Udostępnij Napisano Piątek o 14:41 Sex sex i jeszcze raz sex nawet na stoku 🤪 Wanda Rutkiewicz opisywała że w Himalajach to był najlepszy sposób na rozgrzanie organizmu 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano Piątek o 14:43 Udostępnij Napisano Piątek o 14:43 Potwierdzam. Ja nawet nart nie odpinam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 08:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:01 17 godzin temu, Mikoski napisał: Sex sex i jeszcze raz sex nawet na stoku 🤪 Wanda Rutkiewicz opisywała że w Himalajach to był najlepszy sposób na rozgrzanie organizmu 💪 To było wyzwanie, bo Wanda słynęła z tego, że się nie myła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 08:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:51 48 minut temu, grimson napisał: To było wyzwanie, bo Wanda słynęła z tego, że się nie myła. są tacy co lubią ciepło gorzoła i spocone baby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi