Spiochu Napisano 19 Listopada Udostępnij Napisano 19 Listopada To był jakiś mecz? Ja nawet nie wiem z kim graliśmy i o co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Listopada Udostępnij Napisano 20 Listopada 17 godzin temu, moruniek napisał: Każdego z "ekspertów" zapraszam na boisko, ono czasem brutalnie weryfikuje 😉. A zwłaszcza tych o szowinistyczno-rasistowskim zacięciu. Ja zbyt długo grałem w piłkę aby wypowiadać się autorytatywnie, natomiast w ostatnim meczu autentycznie kibicowałem Szkotom bo lubię tę nację za waleczność a jednocześnie pewien dystans. Ty ale w piłkę nie grałem od operacji - to już ponad 5 lat. może bym się tam kiedyś wprosił do Was na stacza - chyba, że ekipa pełna i stała. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Listopada Udostępnij Napisano 20 Listopada 2 minuty temu, Mitek napisał: A zwłaszcza tych o szowinistyczno-rasistowskim zacięciu. Ja zbyt długo grałem w piłkę aby wypowiadać się autorytatywnie, natomiast w ostatnim meczu autentycznie kibicowałem Szkotom bo lubię tę nację za waleczność a jednocześnie pewien dystans. Ty ale w piłkę nie grałem od operacji - to już ponad 5 lat. może bym się tam kiedyś wprosił do Was na stacza - chyba, że ekipa pełna i stała. Pozdro Zawsze znajdę miejsce dla Ciebie. Poniedziałki 19:00, tylko wcześniej dać znać SMS-em, że będziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 Listopada Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 20 godzin temu, moruniek napisał: Każdego z "ekspertów" zapraszam na boisko, ono czasem brutalnie weryfikuje 😉. Jasne, ale żeby w blisko 40 mln kraju nie znaleść 11 chłopa do grania????? Może jest nas za dużo i w tym trudność. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 23 Listopada Udostępnij Napisano 23 Listopada Nasi skoczkowie narciarscy też widzę, że już się wyskakali w poprzednich sezonach. Ale co tam, ważne że duża kasa dalej pompowana i zgadza się w kieszeniach działaczy. Ciul z wynikami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi