Spiochu Napisano Wtorek o 23:40 Udostępnij Napisano Wtorek o 23:40 To był jakiś mecz? Ja nawet nie wiem z kim graliśmy i o co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 17 godzin temu, moruniek napisał: Każdego z "ekspertów" zapraszam na boisko, ono czasem brutalnie weryfikuje 😉. A zwłaszcza tych o szowinistyczno-rasistowskim zacięciu. Ja zbyt długo grałem w piłkę aby wypowiadać się autorytatywnie, natomiast w ostatnim meczu autentycznie kibicowałem Szkotom bo lubię tę nację za waleczność a jednocześnie pewien dystans. Ty ale w piłkę nie grałem od operacji - to już ponad 5 lat. może bym się tam kiedyś wprosił do Was na stacza - chyba, że ekipa pełna i stała. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: A zwłaszcza tych o szowinistyczno-rasistowskim zacięciu. Ja zbyt długo grałem w piłkę aby wypowiadać się autorytatywnie, natomiast w ostatnim meczu autentycznie kibicowałem Szkotom bo lubię tę nację za waleczność a jednocześnie pewien dystans. Ty ale w piłkę nie grałem od operacji - to już ponad 5 lat. może bym się tam kiedyś wprosił do Was na stacza - chyba, że ekipa pełna i stała. Pozdro Zawsze znajdę miejsce dla Ciebie. Poniedziałki 19:00, tylko wcześniej dać znać SMS-em, że będziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 20 godzin temu, moruniek napisał: Każdego z "ekspertów" zapraszam na boisko, ono czasem brutalnie weryfikuje 😉. Jasne, ale żeby w blisko 40 mln kraju nie znaleść 11 chłopa do grania????? Może jest nas za dużo i w tym trudność. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi