Skocz do zawartości

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

Cze

Wyjaśnienie dlaczego tak mało Szkotów było na trybunach. Zawinił (a raczej próbował pomóc) nowoczesny system rozpoznawania głosu zainstalowany we wszystkich warszawskich hotelach sfinansowany ze środków Ministerstwa Sportu i PZPN. Nagranie z pochodzi z hotelu Hayatt dzięki uprzejmości dyrekcji hotelu. Niestety nawet tak przemyślany fortel nie pomógł. Spadamy do B klasy. Czekają na nas drużyny Mozambiku, Sri Lanki oraz Papui Nowej Gwinei. Nie są warci funta kłaków.

pozdrawiam

• Haha 3

7 minut temu, Iven napisał:

Niby człowiek wiedział ,a i tak się łudził ......który to już raz ?

Za mojego życia to jakieś 40 lat . Póki szpako komentuje gdziekolwiek nic z tego nie będzie nawet gdyby Szczęsny na bramce i 10 Chellinich wstawić to i tak by przegrali . Przestałem oglądać szkoda nerwów a szkoda 🤷‍♂️

• Haha 2

10 godzin temu, Victor napisał:

Za mojego życia to jakieś 40 lat . Póki szpako komentuje gdziekolwiek nic z tego nie będzie nawet gdyby Szczęsny na bramce i 10 Chellinich wstawić to i tak by przegrali . Przestałem oglądać szkoda nerwów a szkoda 🤷‍♂️

Obrona dziurawa jak durszlak , strzałów na bramkę nima, mental taki , że kapitan po laniu 5:1 robi sobie  fotki z bananem na twarzy z rywalem ....nie mamy reprezentacji ...i jeszcze im za to płacą !!!

Zobacz co się stało z reprezentacją Belgii po odejściu trenera ! Żydki bija ich 1-0 drużynę która była długie lata w rankingu FIFA nr 1 oczywiście śmiech na ten ranking więc go pomijam . 
Zieliński kapitan powiadasz 🤣 nie będę komentował bo szkoda . 
Widzę to tak ale trzeba mieć jaja i pozwolić ale takiego pozwolenia długo nie będzie przez leśnych dziadków . Czyli Piszczek na trenera bo papiery już ma choć doświadczenie mizerne ale drużyna będzie miała autorytet -respekt i uszy na dole więc będzie zapierniczać.  Wystrczy popatrzeć na Xabi Alpnso co chłopak zrobił z przeciętna drużyną niemiecką ? Puchar ligi ! Dziś już Real mówi,że od następnego sezonu będzie prowadził drużynę . Piszczu da to samo naszym chłopakom czyli jakość,lekkość ale przede wszystkim motywacje której nie było od lat no i jakaś wisienka się trafiła po drodze czyli olimpiada w Barcelonie bo tam biegali i coś naprawdę chcieli … . Piłka nożna to temat większy jak narciarstwo . Ilu kibiców tylu filozofów : 🤷‍♂️ Ja wiem jedno Szpakowski czas na emeryturę !!! A zaczną grać 🫣🤣

Pozdro