Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, BoB77 napisał: No dobra, a Zermatt styczeń czy luty? 😀 Ja mówię luty, a jeszcze lepiej kwiecień. masz już rezerwację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 28 minutes ago, Jan said: masz już rezerwację ? Mam na razie zarezerwowany hotel w kwietniu w Dolinie Aosty. Teraz czekam, aż lot się pojawi w dobrej cenie. Do Zermatt nie zamierzam jednak zaglądać tym razem. Wystarczy, są ciekawsze miejsca do jazdy w okolicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, BoB77 napisał: Mam na razie zarezerwowany hotel w kwietniu w Dolinie Aosty. Teraz czekam, aż lot się pojawi w dobrej cenie. Do Zermatt nie zamierzam jednak zaglądać tym razem. Wystarczy, są ciekawsze miejsca do jazdy w okolicy. Jakie? 33 minuty temu, BoB77 napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu 1 hour ago, star said: Jakie? Monte Rosa, Courmayeur. Pila tez ma kilka fajnych tras. W La Thuile sa czarne trasy z odcinkami o na prawde duzym nachyleniu. Jak tam jezdzilem byly dodatkowo oblodzone. Jak bylem mlodszy takie wyzwania mnie strasznie jaraly. Dzisiaj juz niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi