Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 9 godzin temu, BoB77 napisał: No dobra, a Zermatt styczeń czy luty? 😀 Ja mówię luty, a jeszcze lepiej kwiecień. masz już rezerwację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 28 minutes ago, Jan said: masz już rezerwację ? Mam na razie zarezerwowany hotel w kwietniu w Dolinie Aosty. Teraz czekam, aż lot się pojawi w dobrej cenie. Do Zermatt nie zamierzam jednak zaglądać tym razem. Wystarczy, są ciekawsze miejsca do jazdy w okolicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, BoB77 napisał: Mam na razie zarezerwowany hotel w kwietniu w Dolinie Aosty. Teraz czekam, aż lot się pojawi w dobrej cenie. Do Zermatt nie zamierzam jednak zaglądać tym razem. Wystarczy, są ciekawsze miejsca do jazdy w okolicy. Jakie? 33 minuty temu, BoB77 napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 hour ago, star said: Jakie? Monte Rosa, Courmayeur. Pila tez ma kilka fajnych tras. W La Thuile sa czarne trasy z odcinkami o na prawde duzym nachyleniu. Jak tam jezdzilem byly dodatkowo oblodzone. Jak bylem mlodszy takie wyzwania mnie strasznie jaraly. Dzisiaj juz niekoniecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 59 minut temu, BoB77 napisał: Monte Rosa, Courmayeur. Pila tez ma kilka fajnych tras. W La Thuile sa czarne trasy z odcinkami o na prawde duzym nachyleniu. Jak tam jezdzilem byly dodatkowo oblodzone. Jak bylem mlodszy takie wyzwania mnie strasznie jaraly. Dzisiaj juz niekoniecznie. Też przechodziłem taką (r)ewolucję z podobnym etapem. Challange accepted. Choć w opisywane przez Ciebie strony jakoś nigdy nie zawitałem. No ale życie przede mną. Bez napinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, BoB77 napisał: Monte Rosa, Courmayeur. w kwietniu będzie ciapa ale widoki fajne Godzinę temu, BoB77 napisał: Pila tez ma kilka fajnych tras. w górnych kotłach może być najlepiej w całej dolinie ale to tylko kilka tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W ostatnich latach mam mozliwosc wyjazdu w Alpy z rodzina tylko w kwietniu. Czasami nawet bardzo pozno. Jesli chcesz zjezdzac do samego dolu to rzeczywiscie moze byc miekko. Ja zwykle poruszam sie w gornych partiach i zwykle jest bardzo dobrze. Raz tylko zdarzylo mi sie na poczatku kwietnia we francuskich trzech dolinach, ze od poludnia miekko i muldziasto bylo wszedzie ponizej 3000m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, BoB77 napisał: w kwietniu. W kwietniu w Aoście to już jest lato, można rano jeździć w Pila a po południu siedzieć w knajpie na rynku w krótkich spodenkach. Kolejka startuje w mieście nieopodal dworca kolejowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 41 minutes ago, Jan said: W kwietniu w Aoście to już jest lato, można rano jeździć w Pila a po południu siedzieć w knajpie na rynku w krótkich spodenkach. Kolejka startuje w mieście nieopodal dworca kolejowego Nastawiac sie na sam osrodek w Pila tak pozno to duze ryzyko. Chociaz w tym roku bylem w Cervinii w drugim tygodniu kwietnia, a w pierwszym byly takie opady sniegu i mgla, ze w ogole bym nie pojezdzil. Jak przyjechalismy to byl chyba z metr swiezego sniegu. Edytowane 1 godzinę temu przez BoB77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi