BoB77 Napisano Wtorek o 14:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:12 Byłem 3 razy w Dolinie Aosty i w tym sezonie też pojadę. Zermatt robi wrażenie pod względem widoku na Matterhorn. Ze szwajcarskiej strony wygląda obłędnie, natomiast z włoskiej zupełnie nieciekawie. Pod względem tras, tak jak pisali poprzednicy, uważam że Zermatt ma gorsze trasy niż Cervinia czy nawet Valtournenche. Na plus jest dobra jakość śniegu nawet późną wiosną, a na minus często silny wiatr i brak widoczności. Moim zdaniem ciekawą opcją jest skipass na całą dolinę, gdzie w ciągu tygodnia możecie pojeździć w kilku wysoko położonych ośrodkach takich jak Courmayer czy Monterosa oraz wjechać kolejką Monte Bianco Skylift na szczyt z tarasem tuż obok Mont Blanc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 14:36 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:36 20 minut temu, BoB77 napisał: gdzie w ciągu tygodnia możecie pojeździć w kilku wysoko położonych ośrodkach no ale wtedy traci się sporo czasu na dojazd z doliny 23 minuty temu, BoB77 napisał: silny wiatr i brak widoczności. często jest też odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano Wtorek o 14:55 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:55 13 minutes ago, Jan said: no ale wtedy traci się sporo czasu na dojazd z doliny Zależy gdzie się ogarnie miejscówkę do spania. W 2019 roku mieliśmy z hotelu każdy ośrodek w zasięgu 0,5 - 1h. Rano patrzyłem na obraz z kamer i wybieraliśmy jazdę tam gdzie świeciło słońce. I z tego co pamiętam to w Courmayeur i na Monte Rosie pojeździłem najlepiej. W Cervinii i Zermatt za dużo irytujących wypłaszczeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 21:18 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:18 6 godzin temu, BoB77 napisał: W Cervinii i Zermatt za dużo irytujących wypłaszczeń. to ile dni łącznie tam jeździłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano Wtorek o 22:36 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:36 (edytowane) Pierwszym razem, gby bylem jezdzilem 6 dni. 2 dni Cervinia i Valtournenche i po jednym dniu Courmayeur, La Thuile, Monte Rosa i Pila. Ostatnie dwa sezony tylko Cervinia i Zermatt. Edytowane Wtorek o 22:37 przez BoB77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 00:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 00:32 W dniu 25.11.2024 o 22:22, Wujot2 napisał: Język polski w wykonaniu Spiętego to prawdziwa uczta. zawsze mam banana słuchając na przykład tego Ale... naprawdę to rozwala mnie Maria P. Wpisując sie w stylistykę i wątek... poboczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 07:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:28 6 godzin temu, star napisał: Wpisując sie w stylistykę i wątek... poboczny Jak mi się nieeechce teeegooo sluchaaaaEeee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 07:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:38 (edytowane) 10 minut temu, Jan napisał: Jak mi się nieeechce teeegooo sluchaaaaEeee To w takim razie to ci przypasuje, tamto dla Wujota… Edytowane wczoraj o 07:39 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:31 1 godzinę temu, star napisał: razie to ci przypasuje, ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁooooooooooo Jezuuuuuuuuuuuuuuu do tematu to mnie bardziej pasuje taka atmosfera 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 10:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:19 2 godziny temu, star napisał: To w takim razie to ci przypasuje, tamto dla Wujota… Spiewać kazdy moze..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Godzinę temu, mig napisał: Spiewać kazdy moze..... to nie o śpiewaniu a o wzorcach modelowych i ocenianiu raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 21 minut temu, star napisał: o wzorcach modelowych i ocenianiu raczej to może załóż taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu @star Natalię Grosiak (Mikromusic) "zarejestrowałem" tak 20 lat temu. Wtedy występowali w naszych lokalnych klubach i prezentowali się dosłownie światowo. Fota poniżej jest z kultowej "Bezsenności". Uważałem, że mają papiery na super karierę, bo wtedy nie było takiego wysypu świetnych wokalistek jak teraz. Jak widać jakoś nie odnieśli jednak spektakularnej kariery... W tym czasie też startował L.U.C z Kanałem Audytywnym. I Łukasz zrobił całkiem dobrą karierę - miałem przyjemność zrobienia dla niego sesji w elektrowni oraz w nocy na basenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, mig napisał: Spiewać kazdy moze..... Pisać każdy może 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 12 godzin temu, star napisał: Wpisując sie w stylistykę i wątek... poboczny Wkurwiają mnie artyści którzy myślą że każdą samogłoskę wystarczy długo jęczeć i bede gwiazda 🤪...nie da się tego słuchać😫, dla mnie to masakra bez bitu i z dupy wydarta na siłę i tak brzmi w mojej subiektywnej ocenie 😁😁😁 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) Na apresski nie myślę że to ma być wyszukana muza tylko się bawię np tak 💪https://youtu.be/sWOUi0PVTXw?si=8Vu9l5u5hc7tqm12 Taka wersja też może być https://youtu.be/w3chT2Y6Jys?si=WzOJBgQNKG6lWRIu Edytowane 21 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 58 minutes ago, Mikoski said: Wkurwiają mnie artyści którzy myślą że każdą samogłoskę wystarczy długo jęczeć i bede gwiazda 🤪...nie da się tego słuchać😫, dla mnie to masakra bez bitu i z dupy wydarta na siłę i tak brzmi w mojej subiektywnej ocenie 😁😁😁 Dlatego należy słuchać death metalu 🤘 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 22 minuty temu, BoB77 napisał: Dlatego należy słuchać death metalu 🤘 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Jan napisał: to może załóż taki temat Ty jesteś adminem... wróć.... byłeś. Mimo to jak będę chciał założyć wątek to założę i nie będę cię pytał o zdanie. Edytowane 19 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, BoB77 napisał: Dlatego należy słuchać death metalu 🤘 Tekst ma mniejsze znaczenie w tych utworach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: Na apresski nie myślę że to ma być wyszukana muza tylko się bawię np tak 💪https://youtu.be/sWOUi0PVTXw?si=8Vu9l5u5hc7tqm12 Taka wersja też może być https://youtu.be/w3chT2Y6Jys?si=WzOJBgQNKG6lWRIu Mein Got!... bo zaczne doceniać Zenka.... :-)) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Jan napisał: Ooo i to są moje klimaty 💪 Wielkie Cyce Rammstein to jest to! mają jeszcze coś takiego w repertuarze 😁 Ale na apresski oryginał rządził na pewno słyszałeś w Austrii z dwadzieścia lat temu 😜 Edytowane 18 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoB77 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 hour ago, brachol said: Tekst ma mniejsze znaczenie w tych utworach. Za to jest dobry beat, groove i melodia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 23 minuty temu, BoB77 napisał: Za to jest dobry beat, groove i melodia 😉 To ja po jednej nutce poproszę, z linią melodyczną... a Rammstein z filmu Lyncha pamiętam... czasem tak jeżdżę nocą autostradą z wrocka do lodzi https://www.youtube.com/watch?v=r2BOZU1I3Ds Nie wchodzi więc może alternatywnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Mikoski napisał: Ooo i to są moje klimaty 💪 Wielkie Cyce Rammstein to jest to! mają jeszcze coś takiego w repertuarze Zawsze zdumiewał mnie fenomen Rammstein. Muza kompletnie przewidywalna i nudna. Taki Zenek M w innym wydaniu. Czyli fenomen co... nie zdumiewa. Teutońskie popłuczyny po Wagnerze (którego nie lubię ale da się od biedy słuchać) Jak chcesz "Death" to coś takiego. Tutaj dziewczyna przynajmniej umie śpiewać. Delikatnie mówiąc umie. I nie jest płasko. Chłopcy z Rammstein akurat kroili w pieluchy jak Diamanda nagrywała Litanie do Szatana (tego byście mogli nie wytrzymać - prawdziwy hardcore - dlatego nie dałem). Dla równowagi coś z drugiego bieguna. Ścisły top sprzedaży muzyki klasycznej na świecie. W dodatku nasz polski. Pierwsze wykonanie - 20 lat przed światowym sukcesem. Zakochałem się od razu - kupiłem 3 płyty (abym miał jak się zjadą). Ostatnią sprzedałem za 50 E, jak pozbywałem się swojej kolekcji, bo było to prawykonanie. Edytowane 16 godzin temu przez Wujot2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi