AnneMarie Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada Witajcie. Chciałabym prosić o pomoc w doborze nart do moich parametrów: Płeć: kobieta Wiek: 36 Wzrost: 170 cm Waga: 53 kg Buty: Nordica Promachine 95 Oceniam swoją jazdę na 6/10. Jeżdżę od wielu lat, lubię krótkie skręty i szybszą jazdę na dobrze przygotowanym stoku. Moje braki wychodzą na lodzie i muldach, i w tym roku planuje nad tym pracować z instruktorem. Nie mam ambicji na poziom master, ale chciałabym sukcesywnie doskonalić technikę z instruktorem. Niestety filmu nie posiadam, bo rodzinka niezbyt jeżdżąca i zazwyczaj jeżdżę sama. Jeśli chodzi o wygląd, to Völkl jest dla mnie super, ale nie upieram się absolutnie. Do tej pory jeździłam na wypożyczonych i nigdy nie zwracałam uwagi ani na model, ani na długość. Zależy mi na nowych nartach, cena ok. 3 tys. zł. Panowie, poradźcie coś proszę i co jeszcze ważne, to żeby łatwo je można było wypinać na Germknödla 😁 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Listopada Udostępnij Napisano 16 Listopada 6/10 to poziom +- PI ale niech będzie. Każda pierwszą katalogowa SL w rozmiarze 155-160. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi