Malka Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada (edytowane) Proszę o pomoc w doborze nart, mam 179cm i 67kg. Jeżdżę dopiero 3ci sezon ale kilka razy w sezonie. Do tej pory na Volkl RTM 156cm Kilka dni temu jeździłam na Hintertuxie i czuję że narta ta jest trochę za miękka, rwie przy szybszej jeździe i generalnie słabo "trzyma się" na lodzie. Nie jeżdże jeszcze super technicznie więc nie myślę o profesjonalnej narcie ale chciałabym jednak coś lepszego. Budżet do 2000zł, rozważam tez kupno używanych Pozdrawiam Gosia Edytowane 15 Listopada przez Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 14:42 Udostępnij Napisano Piątek o 14:42 Ostatnio jeździłem z absolwentką AWF dawną zawodniczką a obecna instruktorka w Swiss która bardzo chwaliła Stockli SC nawa ma cena zaporową ale może gdzieś znajdziesz używkę albo napisz do @Bruner79 bo chyba nawet taka miał … https://nartywisla.pl/kolekcja-202425/1057-stockli-laser-sc-mc12-2023.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 15:57 Udostępnij Napisano Piątek o 15:57 Godzinę temu, Victor napisał: Ostatnio jeździłem z absolwentką AWF dawną zawodniczką a obecna instruktorka w Swiss która bardzo chwaliła Stockli SC nawa ma cena zaporową ale może gdzieś znajdziesz używkę albo napisz do @Bruner79 bo chyba nawet taka miał … https://nartywisla.pl/kolekcja-202425/1057-stockli-laser-sc-mc12-2023.html ostatnio w hali jedna zawodniczka miała https://www.sport-mueller.de/van-deer-red-bull-sports-sl-world-cup-11-24-25-slalom-carver-skiset/ i też bardzo chwaliła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 17:23 Udostępnij Napisano Piątek o 17:23 (edytowane) 4 godziny temu, Malka napisał: Proszę o pomoc w doborze nart, mam 179cm i 67kg. Jeżdżę dopiero 3ci sezon ale kilka razy w sezonie. Do tej pory na Volkl RTM 156cm Kilka dni temu jeździłam na Hintertuxie i czuję że narta ta jest trochę za miękka, rwie przy szybszej jeździe i generalnie słabo "trzyma się" na lodzie. Nie jeżdże jeszcze super technicznie więc nie myślę o profesjonalnej narcie ale chciałabym jednak coś lepszego. Budżet do 2000zł, rozważam tez kupno używanych Pozdrawiam Gosia Cześć Jesteś wysoka więc narta na której jeździsz jest dla Ciebie co najmniej o 15cm za krótka. Sugeruję: 1. Kupić nartę o konstrukcji narty sportowej o profilu SL - długość 155-160cm 2. Kupić nartę z grupy nart popularnych ale wysoki model o długości 170cm. Propozycje konkretnych modeli to bezsens bo odpowiadające sobie narty w kolekcjach różnych firm są praktycznie identyczne. Weź tą która ci się spodoba i/lub będzie w dobrej cenie. Jakby co pytaj. Pozdro Edytowane Piątek o 17:25 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi