szzx Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada (edytowane) Czy ktoś może mi doradzić, w których ośrodkach narciarskich w Szwajcarii znajdują się szerokie trasy, najlepiej mało kręte i równe, bez dużego pochylenia na boki? Stromość tras nie ma dla mnie znaczenia. Rozważam Laax, Arosę/Lenzerheide, Davos oraz St. Moritz. Który z tych ośrodków najlepiej spełnia te wymagania? Oglądałem wiele filmów z tych ośrodków i mam wrażenie, że nie ma tam takich tras. Interesuje mnie ten region, ponieważ mogę tam dojechać w jeden dzień, więc Zermatt odpada. Edytowane 14 Listopada przez szzx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada a co to jest pochylenie na boki ? Najszersze trasy są w St. Moritz na Corviglia - Piz Nair Najmniej będzie odpowiadał Laax a skąd jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szzx Napisano 14 Listopada Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada Jadę z Rzeszowa. Przez pochylenie na boki miałem na myśli trasę w której gdy jedziesz w dół to po prawej stok jest wyżej a po lewej niżej, np zboczem góry. Może trochę wydziwiam ale chodzi mi o trasy podobne do Kronplatz, Passo Tonale, Livigno, San Pellegrino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada Cześć Kolega nie lubi trawesrów. Sugeruję hale ze sztucznym stokiem - nie ma niespodzianek, niestety dość wąsko i krótko. Ale jest jeszcze symulator taśmowy - wprawdzie wąsko ale za to nachylenie stoku regulowane i stok się nie kończy... Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szzx Napisano Piątek o 21:43 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 21:43 Jak to na każdym polskim forum, zawsze musi się przypętać jakiś żałosny chujek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 21:50 Udostępnij Napisano Piątek o 21:50 (edytowane) 23 godziny temu, szzx napisał: Jadę z Rzeszowa. Przez pochylenie na boki miałem na myśli trasę w której gdy jedziesz w dół to po prawej stok jest wyżej a po lewej niżej, np zboczem góry. Może trochę wydziwiam ale chodzi mi o trasy podobne do Kronplatz, Passo Tonale, Livigno, San Pellegrino. Po uj Ci Szwajcaria z Twojego opisu wymagań tylko Białka Białka po trzykroć Białka i w jeden dzień dojedziesz. Edytowane Piątek o 21:52 przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szzx Napisano Piątek o 21:59 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 21:59 O, jest was jeszcze więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 22:09 Udostępnij Napisano Piątek o 22:09 6 minut temu, szzx napisał: O, jest was jeszcze więcej... Tak na poważnie to w każdym ośrodku w Alpach znajdziesz trasy jakie Ci odpowiadają i nie znajdziesz nigdzie ośrodka który ma tylko takie których szukasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 23:30 Udostępnij Napisano Piątek o 23:30 1 godzinę temu, szzx napisał: Jak to na każdym polskim forum, zawsze musi się przypętać jakiś żałosny chujek. Czyżby to do mnie? Potwierdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szzx Napisano Piątek o 23:35 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 23:35 5 minut temu, Mitek napisał: Nie nie, nie do ciebie. Ty nawet chujkiem nie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 23:37 Udostępnij Napisano Piątek o 23:37 1 minutę temu, szzx napisał: Wszystko na ten temat kolego. Do zobaczenia na stoku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 12:05 Udostępnij Napisano Sobota o 12:05 12 godzin temu, Mitek napisał: Do zobaczenia na stoku to kiedy jesteś w St. Moritz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi