Przemekc1 Napisano Poniedziałek o 08:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:58 (edytowane) W dniu 24.11.2024 o 20:34, Mitek napisał: Cześć Hmmm. Widzisz, ja skomentowałem post kolegi w sposób nikogo nie obrażający i wydawało mi się, że nawet dowcipny i dostało mi się żałosnym chujkiem. Cóż niewiedza i nędzne umiejętności zazwyczaj chodzą w parze z prymitywnym charakterem i a poczucie humory=u zazwyczaj związane jest z pewnym intelektem i dystansem. Popełniłem ewidentny błąd logiczny i wyłącznie sam jestem sobie winien. Mam nadzieję, że Tobie się nie dostanie. Pozdro Takich wyzwisk nie rozumiem i nie powinny pojawiać się na forum. Co do Twoich odpowiedzi to zrozum, dla wielu one nie są śmieszne. Jak dla mnie masz styl tego jednego wujka na weselu, który do wszystkiego musi się dowalić i myśli, że jest przy tym śmieszny. Nie jest, nie zawsze trzeba odpowiadać w każdym wątku. Nie masz dla mnie żadnego poczucia humoru. Lubisz się mądrzyć i wywyższać, Twoja sprawa, ale strasznie to psuje temat forum. Wejdź w swoją stronę ostatnich postów, mnóstwo z nich jest nacechowanych negatywnie, wchodząc w ten temat wiedziałem, że na 100% będzie tu Twój post i to będzie post wyśmiewający autora, nie zdziwiłem się. Co ma wspólnego ta odpowiedź z pytaniem w temacie? Nic, zwykły trolling, jak rozumiem sprawia Ci to przyjemność pokazać, że "hehe ale mu napiszę, będzie śmieszne, bo rozumiecie lubi płaskie łatwe trasy to lepiej niech idzie na halę". Czasem jak nie ma się do powiedzenia nic mądrego wystarczy się ugryźć w język, ale niektórzy nie potrafią. Cytat Kolega nie lubi trawesrów. Sugeruję hale ze sztucznym stokiem - nie ma niespodzianek, niestety dość wąsko i krótko. Ale jest jeszcze symulator taśmowy - wprawdzie wąsko ale za to nachylenie stoku regulowane i stok się nie kończy... Edytowane Poniedziałek o 09:53 przez Przemekc1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 16:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:02 Cześć Pisanie prawdy nigdy nie było, nie jest i nie będzie w modzie. Cóż, jestem z tym pogodzony. Piszę tylko w tych wątkach na których się znam i mam coś do powiedzenia a nie we wszystkich, możesz sprawdzić. Piszę zazwyczaj z praktyki o czymś co znam. Symulator taśmowy zapewnia 100 % brak trawersu ale z pewnością jazda na nim mnie jest łatwa ale może być świetną zabawą dla kogoś kto ma trochę dystansu do własnych narciarskich osiągnięć. Trzymaj się serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano wczoraj o 18:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:54 a ja bym sie chetnie przechal na takiej tasmie, wyglada to mega fajnie zapuszczam google gdzie najblizej mozna cos dorwac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 19:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:17 17 minut temu, Clip napisał: a ja bym sie chetnie przechal na takiej tasmie, wyglada to mega fajnie zapuszczam google gdzie najblizej mozna cos dorwac Cześć A gdzie mieszkasz? Czarny Groń ma, w Krakowie jest, chyba na Malcie w Poznaniu mają. Szczerze mówiąc czy w Warszawie nie wiem - aż mi głupio. Daj znać jak znajdziesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano wczoraj o 19:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:19 (edytowane) https://capitalski.pl/ nie wiem nie bylem, google podrzucilo gdzies kolo Górki Szczęśliwickiej Edytowane wczoraj o 19:21 przez Clip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Cześć Nie no to po prostu jest na Górce Szczęśliwickiej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu no to w sumie logiczne ... nigdy nie byłem na GSz ale z mapy wyglądało ze ten rejon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 54 minuty temu, Clip napisał: no to w sumie logiczne ... nigdy nie byłem na GSz ale z mapy wyglądało ze ten rejon Wiesz... sam się zdziwiłem. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A gdzie mieszkasz? Czarny Groń ma, w Krakowie jest, chyba na Malcie w Poznaniu mają. Szczerze mówiąc czy w Warszawie nie wiem - aż mi głupio. Daj znać jak znajdziesz. Pozdro Cześć Na Malcie tylko szczotki, nie znalazłem informacji o ruchomej taśmie, ale może źle szukałem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, Mitek napisał: Czarny Groń ma A gdzie to mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, brachol napisał: Cześć Na Malcie tylko szczotki, nie znalazłem informacji o ruchomej taśmie, ale może źle szukałem. pozdro https://www.facebook.com/reel/413342568483791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, cappo napisał: https://www.facebook.com/reel/413342568483791 Filmik jest, ale na stronie Malta Ski, jest info, że trwa jeszcze budowa, dlatego może nie słyszałem o takiej atrakcji. Ski Trainer - Narty Pod Dachem (maltaski.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, Lexi napisał: A gdzie to mają? Cześć Swego czasu było koło lodowiska - tam gdzie domki. A na przeciwko baru przy domkach - na lewo zaraz za bramą był symulator szynowy. Też jest niezła zabawa i trzeba mieć kondycję jak należy. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi