star Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 11 godzin temu, Lexi napisał: To patent ponadczasowy (też miałem kiedyś).. obecnie Look robi model Pivot (w podobnym układzie sprężyn) i wszyscy pieją z zachwytu jakie są wspaniałe i elastyczne w trudnym terenie.. 🙂 A po co gdziekolwiek jeździć.. przecież wszystko zdobyte, opisane...wystarczy poczytać.. palcem po mapie pojeździć .. i "rżnąć" eksperta.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 12 godzin temu, Mitek napisał: Cześć A ja nie oddam wiązań na żadną maszynę przypadkowemu serwisantowi - znam paru, którym powierzam narty w ciemno, ale przypadkowemu nigdy. Sam ustawiałem wiązania setki razy...baaa. Sprawdzenie sprzętu było przed przystąpieniem do zajęć standardem i obowiązkiem i wielokrotnie trzeba było robić korekty. NIGDY nie miałem żadnego wypadku wśród kursantów w trakcie szkolenia. Pozdro Pisałeś że kiedyś prowadziłeś kursy, na których było po kilkaset osób i naprawdę wszystkim sprawdzałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matgum007 Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu Aj to ja Panowie aż takiej wiedzy nie mam jestem amatorem 😄 ale jak będę na stoku to zapytam o sprawdzenie na maszynie zawsze to zwiększy bezpieczeństwo i poprawność działania wiązań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, matgum007 napisał: Aj to ja Panowie aż takiej wiedzy nie mam jestem amatorem 😄 ale jak będę na stoku to zapytam o sprawdzenie na maszynie zawsze to zwiększy bezpieczeństwo i poprawność działania wiązań. a nie było prościej od razu oddać do vahofca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, matgum007 napisał: Aj to ja Panowie aż takiej wiedzy nie mam jestem amatorem 😄 ale jak będę na stoku to zapytam o sprawdzenie na maszynie zawsze to zwiększy bezpieczeństwo i poprawność działania wiązań. Cześć Wiesz, największy wpływ na bezpieczeństwo ma solidna technika oraz taktyka poruszanie się po stoku. Taka prawda. Pozdrowienia i oby wiązania Ci nigdy niczego nie musiały ratować życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi