przwroc Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada Cześć, szukam nart dla córki. Aktualnie mamy Fischer RC4 the CURV RACE Ti 150, ale mamy wątpliwości, co do długości nart(czy nie są za długie) i chciałabym by ktoś rozwiał te wątpliwości, czy będą ok. 1. K/M: K. 2. Wiek: 12 3. Waga: 42 kg. 4. Wzrost: 159 cm. 5. Jak długo jeździsz na nartach? 3 sezony, kilkanaście godzin wyjeżdżone z instruktorem. 6. Jak się oceniasz wg skali Forum? Myślę, że taka 6. Skręca równolegle, zjedzie bez problemu czerwoną trasą. 7. Jakie masz buty? Tecnica Mach sport mv 85 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś? Jeździła na Fischer RC4 speed aircarbon 140. Córce jeździło się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada 13 minut temu, przwroc napisał: czy będą ok. myślę że będą OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada 4 godziny temu, przwroc napisał: Cześć, szukam nart dla córki. Aktualnie mamy Fischer RC4 the CURV RACE Ti 150, ale mamy wątpliwości, co do długości nart(czy nie są za długie) i chciałabym by ktoś rozwiał te wątpliwości, czy będą ok. 1. K/M: K. 2. Wiek: 12 3. Waga: 42 kg. 4. Wzrost: 159 cm. 5. Jak długo jeździsz na nartach? 3 sezony, kilkanaście godzin wyjeżdżone z instruktorem. 6. Jak się oceniasz wg skali Forum? Myślę, że taka 6. Skręca równolegle, zjedzie bez problemu czerwoną trasą. 7. Jakie masz buty? Tecnica Mach sport mv 85 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś? Jeździła na Fischer RC4 speed aircarbon 140. Córce jeździło się dobrze. Cześć 6 to prawie Pomocnik Instruktora więc... ocena błędna. Kto ją będzie uczył? Przy porządnym instruktorze ta narta nawet będzie za krótka, Przy gorszym lub przypadkowym wszystko w rękach młodej Panny będzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi