Clip Napisano Niedziela o 20:53 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:53 (edytowane) Pytanie może i lamerskie ale jak szukac noclegow we Włoszech? W Austrii sprawa jest prosta, kazdy osrodek ma swoją wyszukiwarke i setki opcji w normalnych cenach (czyt. nie booking.com'owych) Chciałybym pojechac do Cortiny no i strony oficjalnej nie widze a te sewisy co google wyszuka to pokazuja po kilka opcji z reguły po 2-3k za tydzien. Celuje w apartament za 1-1,5k za tydzien za 4 osoby (w lutym) Edytowane Niedziela o 20:58 przez Clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 20:58 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:58 Cześć Za późno na takie ceny we Włoszech raczej. Sugeruję szukać włoskich serwisów lokalnych. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano Niedziela o 21:09 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 21:09 (edytowane) no wlasnie troche przespalem temat, mam w Serfaus kilka opcji miedzy 1,7 a 2k z zapytan wyslanych wczoraj. Myslalem ze wlochy beda tansze. Edytowane Niedziela o 21:09 przez Clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 21:23 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:23 13 minut temu, Clip napisał: no wlasnie troche przespalem temat, mam w Serfaus kilka opcji miedzy 1,7 a 2k z zapytan wyslanych wczoraj. Myslalem ze wlochy beda tansze. to bierz Serfaus bo Cortina jest narciarsko słabsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof SNOWTIME Napisano Niedziela o 21:24 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:24 Cortina, w lutym za 1000 - 1500 PLN, apartament dla 4 osób? Jeśli piszesz o PLN to misja niemożliwa, nawet w schronisku z pokojami wieloosobowymi. Jeśli Euro, to może się udać, choć też niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano Niedziela o 21:29 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 21:29 (edytowane) 6 minut temu, Krzysztof SNOWTIME napisał: Cortina, w lutym za 1000 - 1500 PLN, apartament dla 4 osób? Jeśli piszesz o PLN to misja niemożliwa, nawet w schronisku z pokojami wieloosobowymi. Jeśli Euro, to może się udać, choć też niekoniecznie. EUR oczywiscie w PLN za tyle to Azja zostaje 😉 Gdzie tego szukac zeby nie klikac w google maps? Edytowane Niedziela o 21:30 przez Clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 21:40 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:40 10 minut temu, Clip napisał: EUR oczywiscie w PLN za tyle to Azja zostaje 😉 Gdzie tego szukac zeby nie klikac w google maps? na booking.com wyświetla się mapa z cenami wolnych apartamentów w zadanym terminie https://www.booking.com/searchresults.pl.html?ss=Cortina+dʼAmpezzo%2C+Wenecja+Euganejska%2C+Włochy&ssne=Samnaun&ssne_untouched=Samnaun&label=gen173nr-1BCAEoggI46AdIM1gEaDuIAQGYAR64ARfIAQ_YAQHoAQGIAgGoAgO4ArnOxLkGwAIB0gIkMGQ5ZTZjYTEtNTQ1OC00NzNmLWFmYTYtNWE4NzBjODQxZmU22AIF4AIB&sid=bbf53bcab388be29ef2353b9823b9a3b&aid=304142&lang=pl&sb=1&src_elem=sb&src=searchresults&dest_id=-116371&dest_type=city&ac_position=0&ac_click_type=b&ac_langcode=pl&ac_suggestion_list_length=5&search_selected=true&search_pageview_id=c47b97f043d50382&ac_meta=GhBjNDdiOTdmMDQzZDUwMzgyIAAoATICcGw6B2NvcnRpbmFAAEoAUAA%3D&checkin=2025-02-15&checkout=2025-02-22&group_adults=4&no_rooms=1&group_children=0#map_opened Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano Niedziela o 21:50 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 21:50 (edytowane) no ale booking to jest minimum +30% mam jakies lokalne biuro w wiednia ktore ma z 15 apartamentow w Gastein i jak do nich pisze to mam ceny ponizej tysiaka a ci sami na bookingu 1300. W zeszlym roku pod koniec stycznia placilem 950E w Serfaus 500 metrow spacerkiem od kolejki, nawet nie wchodzilem do metra bo apartament byl w dwoch trzecich pierwszej stacji wiec musialbym sie cofac. Namiar z lokalnego www. W tym roku poszli po rozum do glowy i maja 1200. Ale termin mi nie pasi. Booking od 2-2,5k w gorę. Z bookingu duzo korzystam ale jakoś przy nartach nigdy. W Austrii zawsze były to lokalne serwisy z ofertami tylko z danego osrodka. Edytowane Niedziela o 21:53 przez Clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Poniedziałek o 08:17 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:17 10 godzin temu, Clip napisał: no ale booking to jest minimum +30% mam jakies lokalne biuro w wiednia ktore ma z 15 apartamentow w Gastein i jak do nich pisze to mam ceny ponizej tysiaka a ci sami na bookingu 1300. W zeszlym roku pod koniec stycznia placilem 950E w Serfaus 500 metrow spacerkiem od kolejki, nawet nie wchodzilem do metra bo apartament byl w dwoch trzecich pierwszej stacji wiec musialbym sie cofac. Namiar z lokalnego www. W tym roku poszli po rozum do glowy i maja 1200. Ale termin mi nie pasi. Booking od 2-2,5k w gorę. Z bookingu duzo korzystam ale jakoś przy nartach nigdy. W Austrii zawsze były to lokalne serwisy z ofertami tylko z danego osrodka. Szukaj na booking, potem kontaktuj się osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 09:35 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:35 (edytowane) Sprobuj "nazwamiejscowisci.it". Zwykle pokazywala sie stona 'gminna' i w ktorejs zakladce bylo o turystyce i ofertach lokalnych. Zwykle za polowe ceny bookingu czy bergfex. Zazwyczaj lepiej zadzialają mniejsze gminy a nie kurorty typu Cortina. Potem kilkanascie maili z zapytaniem i cos sie znajdzie. Sprawdzone kilkanascie razy. Edytowane Poniedziałek o 09:36 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 09:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:38 11 godzin temu, Clip napisał: no ale booking to jest minimum +30% mam jakies lokalne biuro w wiednia ktore ma z 15 apartamentow w Gastein i jak do nich pisze to mam ceny ponizej tysiaka a ci sami na bookingu 1300. W zeszlym roku pod koniec stycznia placilem 950E w Serfaus 500 metrow spacerkiem od kolejki, nawet nie wchodzilem do metra bo apartament byl w dwoch trzecich pierwszej stacji wiec musialbym sie cofac. Namiar z lokalnego www. W tym roku poszli po rozum do glowy i maja 1200. Ale termin mi nie pasi. Booking od 2-2,5k w gorę. Z bookingu duzo korzystam ale jakoś przy nartach nigdy. W Austrii zawsze były to lokalne serwisy z ofertami tylko z danego osrodka. a chcesz jechać do konkretnego ośrodka czy gdziekolwiek aby tylko było tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano Poniedziałek o 10:11 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:11 te ceny to podalem tylko jako przyklad zeby zobrazowac booking vs lokalne serwisy www. chce jechac do dowolnego fajnego/duzego osrodka w ktorym nie byłem W Serfaus / Fiss / Ladis bylem tylko raz wiec sie jeszcze łapie. Jak dla mnie ten ostatni jest prawie idealem. Ale pomyslalem ze poszukam alternatywy we Włoszech. Byłem w Madonnie i umiarkowanie mi sie podobalo tzn OK ale stosunek odleglosci do jakosci juz gorzej (jade samochodem). Livignio male, wiec z szybkiego przegladu netu wyszla Cortina i Sella Ronda. Cos jeszcze powinieniem brac pod uwage? Kryteria: wysoko zeby nie konczyc jazdy o 13:00, duzo tras powiedzmy te 100km+, fajnie jakby było kilka długich tras a nie same po 2km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 10:35 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:35 17 minut temu, Clip napisał: te ceny to podalem tylko jako przyklad zeby zobrazowac booking vs lokalne serwisy www. chce jechac do dowolnego fajnego/duzego osrodka w ktorym nie byłem W Serfaus / Fiss / Ladis bylem tylko raz wiec sie jeszcze łapie. Jak dla mnie ten ostatni jest prawie idealem. Ale pomyslalem ze poszukam alternatywy we Włoszech. Byłem w Madonnie i umiarkowanie mi sie podobalo tzn OK ale stosunek odleglosci do jakosci juz gorzej (jade samochodem). Livignio male, wiec z szybkiego przegladu netu wyszla Cortina i Sella Ronda. Cos jeszcze powinieniem brac pod uwage? Kryteria: wysoko zeby nie konczyc jazdy o 13:00, duzo tras powiedzmy te 100km+, fajnie jakby było kilka długich tras a nie same po 2km. a w Zillertal, Ischgl(noclegi w Kappl), Arlberg-St. Anton, Saalbach-Hinterglemm, Sölden - Obergurgl, Val di Fassa, Kronplatz już byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi